Który waszym zdaniem sequel, prequel itp. jest najlepszy? Czy jest wogóle sequel który choć raz dorówał albo przewyższył pierwowzór?
Podajcie swoje typy...
Jaki film wg was ktory wydawał wam sie ze jest super itd. zawiódl was kiedy go zobaczyliscie w pełnej okazałosci?????????? Ja nie mam takich filmów (na szczęście) a moze wy znacie takie filmy "rozczarowania"??????????????? ???
Moj apetyt i twoj pies sie wykluczaja,od 3 godzin lize sobie odbyt.Uwazam, ze nie ma tam nic godnego poswiecenia uwagi dluzej niz przez godzine.Co kolwiek tam jest juz tego nie ma albo pozostanie na zawsze"
Moim zdaniem baardzo ciekawy projekt ..kina amatorskiego.. sie zapowiada.niesamowita klimatowa stronka..z świetną muzyką..i pomysł na film..fabuła ciekawa i orginalna..
widac inspiracje takimi filmami..jak RING,BLAR WITCH PROJECT.
ale czymam kciuki za te produkcje...amatorzy sa najlepsi.heheheheeh
a oto adres...
Moim zdaniem baardzo ciekawy projekt ..kina amatorskiego.. sie zapowiada.niesamowita klimatowa stronka..z świetną muzyką..i pomysł na film..fabuła ciekawa i orginalna..
widac inspiracje takimi filmami..jak RING,BLAR WITCH PROJECT.
ale czymam kciuki za te produkcje...amatorzy sa najlepsi.heheheheeh
a oto adres...
Jestem w trakcie pisania pracy mgr. Nie jest w żaden sposób związana z filmem. W tzw. części badawczej przeprowadzam badanmia ankietowe. Gdybyście mieli chwilkę, to zapraszam na: http://korepetyk.w.interia.pl/ankiety/formularz3.html [korepetyk.w.interia.pl/ ...]
Ankieta jest krótka, można opuścić dowolne...