Chciałabym się przejść na film Teksańska masakra piłą mechaniczną lub Wysyp żywych trupów!!!Co o tym myślicie??Warto??
Nie wiem czy sie stalem jakis upierdliwy czy co ale ostatnio zaczynaja mnie bardzo mocno draznic rozne dziwne / glupie sceny w filmach (chodzi mi o takie w ktorych bohater nie zbyt calkiem logicznie postepuje)
No na przyklad dzisiaj obejrzalem
Godzille (nie wiem po co) no i scenka jak potwor goni helikopterki mnie...
Na jaki film zabrać Kobiete do kina tak żeby się nie nudział ,a film był ambitny?Prosze o 3 propozycje??
Nie pamiętam tytułów dwóch filmów. Pierwszy z nich opowiada o kierowcy motocykla, który ściga kierowce pewnej cięzarówki z powodu zemsty. Kierowca chyba zabił kogoś z jego rodziny. Natomiast drugi film opowida o miłości pewnej młodej dziewczyny do pewnego artysty, na końcu filmu artysta wylądował w szpitalu dla czubków...
więcej
HEJ HEJ)))NAJCZĘSCIEJ SPOTYKAMY SIE Z TYM ZE NA PODSTAWIE KSIAZEK POWSTAJA FILMY))))ale czy znacie filmy na podstawie ktorych powstaly ksiazki??????? Piszcie!!!!!!
a oto moje przklady:
Don Juan DeMarco
długo się nad tym zastanawiałam ale nie mogę stwierdzić która cześć podoba mi się najbardziej. Drużyna-bo to pierwsza cz. wciąż pamiętam ten dreszczyk kiedy pierwszy raz zobaczyłam bohaterów mojej ulubionej ksiązki.Dwie wieże-sceny bitwy o helmowy jar są swietne(szczególnie wejscie gandalfa pod koniec) poza tym lubię...
więcej