Anaconda 2... to nie film... to bajka..
Myślałem ze gdy obejrze ten film to bede pod zaje** wrazeniem i bede plakal w scenach grozy ale co tam.. reżyser zrobil ten "film" by widz mogl sie posmiac.. wąz o mega wielkkosciach i piekne kwiaty przedluzające zycie to nie dla mnie ... a Co wy sądzicie na temat tego...
dla mnie film jest bardzo przyjemny, jedyny w swoim rodzaju a Tom Hanks byl swietny!! myslalam ze zakonczenie bedzie bedzie troszke inne... ale podobalo mi sie mimo wszystko :)
1."Piątek 13-po pierwszej części"
2.Kill Bill
3.Legalna blondynka 2
4.Zeszłego roku w Marienbadzie.
5.Szepty i krzyki.
Uwaga:Wiem,że dwa ostatnie uwazane są za klasyki-ale dla mnie były traumatyczne.A okropnych filmów,troche by się jeszcze znalazło...
niewiem czy pamietacie taki serial....z 15 lat temu chyba puszczali w tv....o chłopcu który przyleciał z Andromedy!! Pamietam z tego filmu ze ten chłopiec mieszkał w lesie w swoim statku!!
szukam poprawnego tytułu tego filmu, moze jakies linki....z góry dzieki!!
Mam już trochę dosć filmów, które dobrze się kończą i dla odmiany chciałbym zobaczyć coś co kończy się nie najlepiej: jakaś zagłada planety, opanowanie przez zombie, ewentalnie szatana. No chyba każdy wie mniej więcej o co mi chodzi. A więc będę wdzięczny za tytuły takich filmów.
Jakie znacie fajne filmy, które były nakręcone na podstawie książek? Może niektóre warto było by przeczytać, choćby dla porównania z filmem. Oto moje propozycje:
"Requiem dla snu"
"Podziemny krąg"
"Błękitna laguna"
"Forrest Gump"
"Dziennik Bridget Jones"
"Milczenie owiec"
"Lot nad kukułczym...
Proszę o pomoc w odnalezieniu napisów do filmu Arytmetyka diabła. Jezeli ktos ma napisy i chcialby sie nimi ze mna podzielic..bylabym bardzo wdzieczna. Dziekuje z gory!
Pozdrawiam
Film dział sie w niedalekiejprzyszłości.
Bohater pracował przy zmianie artykułów w gazetach i zakochał sie w jednej kobiecie, wynajmował mieszkanie i razem sie kochali tam.
Złapali ich, i torturowali go.
Cały czas na ekranach w filmie była twarz władzy.
Czy ktos wie jaki tytuł ma ten film? Bardzo mi zależy, z...