Jestem w trakcie pisania pracy mgr. Nie jest w żaden sposób związana z filmem. W tzw. części badawczej przeprowadzam badanmia ankietowe. Gdybyście mieli chwilkę, to zapraszam na: http://korepetyk.w.interia.pl/ankiety/formularz3.html [korepetyk.w.interia.pl/ ...]
Ankieta jest krótka, można opuścić dowolne...
Czy ktos wie gdzie mogl bym dostać Zeliga na DVD kocham ten film Jest owszem w necie na zagranicznych portalach ale chcial bym go miec z polskimi napisami. Za pomoc bede wielce wdzieczny. Nie chciał by zebysmy robili jakas reklame sklepom wiec ewentualnie prosze o emaila pablogal@gazeta.pl
Film naprawde genialny. Spokojny i za razem straszny. Cudo:):):):). Ja oglądałem to, można powiedzieć, w samotności ,bo na sali były jeszcze 2 osoby a każdy kto choć raz był w silverze łódzkim to wie jakie są efekty dżwiękowe. MIODZIO!!!!!!
Piszcie co wy uważacie o tym filmie.
Nie oszukujmy sie ... intuicja to nie jest dobry doradca jesli chodzi o krytyke ;) (nie tylko filmowa)
a brak konstruktywnej krytyki ... to to co kobiety lubia najbardziej :)
Zwracam sie z tym pytaniem do tych którzy widzieli filmy, lecz nie czytali książki. Ja zanim zobaczyłem filmy znałem już całą historię z kart ksiąki. Chciałbym natomiast poznać opinię tych którzy widzieli tylko sam film (filmy). Ciekawi mnie przede wszystkim na ile film jest zrozumiały sam w sobie dla kogoś kto nie zna...
więcej
Mamy do czynienia ostatnio z wieloma filmami, które są remake'ami starych klasyków. Wychodzi to różnie! Czasem remake jest udany jak w przypadku, dajmy na to "Tożsamości Bourne'a", a czasami jest beznadziejny jak co tu dużo ukrywać "Ladykillers".
Jakie waszym zdaniem stare filmy należałoby nakręcić ponownie, a jakich...