Wiem, że film jest opowieścią o podróży po USA. Chyba Nowym Orleanie, a w tle muzyka Charlie Parkera. Pomocy. Nic więcej nie wiem na temat tego filmu :(
Cześć, studiuję nauki polityczne na Uniwersytecie Łódzkim, od października na IV roku. Powoli zbieram się do pisania pracy magisterskiej,a mój pomysł na temat jest mocno filmowy. Otóż "Przywódca polityczny w filmie", Ma to być praca opisująca filmowe koncepcje przywódcy politycznego, jak był ujmowany przez reżysera,...
więcejparę lat temu (to był chyba 1999 lbo 2000 rok) zobaczyłem w telewizji zapowiedź chińskiego lub japońskiego filmu. film jest podobny do "Przyczajonego Tygrysa, Ukrytego Smoka".Prosze o pomoc bo nie pamiętam tytułu tego filmu. Na pewno był on z gatunku baśni (elementy nierealistyczne itp).w pamięci z trailera została mi...
więcejW 2005 roku prawdopodobnie dotrze do nas kolejna ekranizacja komiksu. Twórcy "Asterixa i Obeliksa" wzięli się za postać Lucky Luke'a- cowboy'a,szeryfa w białym kapeluszu spuszczonym na oczy, czerwonej bandamce naokoło szyi, żóltej koszuli,czarnej kamizelce,granatowych dżinsach i butach z ostrogami. Oczywiście nie...
Na ktore lata przypadly najlepsze pordukcje filmowe??????? Dla mnie sa to lata 90-siąte, a jak wy sadzicie?????
Jak według was powinny sie kończyc filmy??? Dla innych powienny sie kończyc szczesliwie a inni wolą zeby sie skonczyło źle. Tak naprawde oglądajac takie sobie przypadkowy film kazdy wie ze skonczy sie dobrze, a przydałoby sie cos zaskakujacego i nie przewidzianego bo wtedy filmy zyskaly by wiecej sympatyków. Dajmy np....
więcej
Witam. Mam pytanko. w jakim filmie bohater musial wybierac pomiedzy dobrem a dobrem ? poki co mam tylko spidermana...
prosze o pomoc i pozdrawiam
Witam. Mam pytanko. w jakim filmie bohater musial wybierac pomiedzy dobrem a dobrem ? poki co mam tylko spidermana...
prosze o pomoc i pozdrawiam
Jaki powinien być według Was dobry aktor? Bo według mnie, dobry aktor to taki, który potrafi zagrać każdą powierzoą mu rolę - od głównej, po epizodową. Potrafi zagrać zarówno zły, jak i dobry charakter, z łatwością wcieli się w każdy typ charakteru, zagra każdą scenę jakiej bedzie się od niego wymagało. Dobry aktor nie...
więcej