Czy Was nie irytuje sposób ustawienia bazy ludzi kina według imion?!
Jedyna taka baza jaką znam. Wszędzie ustawia się wg. nazwisk.
Chciałem dzis znaleść dane nt. Minnelli ale nie pamiętałem jak pisze się jej imię. Wydawało mi się że Lisa. Ale nie ma.
To już nieważne. Poradziłem sobie. Ale na przyszłość znów moga być...
Rok temu oglądałam film i kurczę, tytułu nie pamiętam. Pomóżcie ...
To leciało tak ... Facet, chyba lekarz w jakimś szpitalu z oddziałem psychiatrycznym opiekuje się dziećmi. One (a może jedno tylko, już nie wiem) widzą dziwne rzeczy, jakieś znaki, coś mówią do niego dziwnego, jakby go znały ... Jego żona nie żyje,...
Ktory wedlug was film jest lepszy?????????? ja ogladales jak na razie Shreka dwa razy a "Ja, Robot zamierzam obejrzec kiedy indziej. to troche glupio porownywac takie filmy ale jak sadzicie?????????"
jakie filmy mniej znane ale dobre polecacie do obejrzenia? piszac mniej znane mam na mysli te ktore nie sa MEGA HITAMI. nie mowie tu o kinie tzw. "ambitnym", "europejskim" etc. dla przykladu podam "beautiful girls", "ognie sw. elma" . moga byc tez jakies komedie. zreszta kazdy gatunek.
Podajcie tytuł filmu jaki uznajecie za najpiękniejszy. Chodzi mi o film wzruszający, pouczający, mądry. Po prostu zawierający to co w kinie jest chyba najważniejsze. Prawda? Chętnie przeczytam wasze propozycje. Jestem ciekaw co ludziskom się podoba...
Będąc na jednej ze ston z bazą linków natknąłem się na (zachęcający do obejrzenia?) opis filmu Rambo: Amerykański żołnierz - bohater wojny w Wietnamie chcę odwiedzić jedynego żyjącego przyjaciela z wojny, ten jednak umarł niedawno i w małym miasteczku Rambo go nie odnajduje. Znajduje za to nietolerancję i uprzedzenia u...
więcejBardzo chciałabym ponownie zobaczyć te właśnie seriale. Jestem ciekawa za jakimi serialami Wy tęsknicie.
Chodzi mi o to czy jest taki toolbar, który by można umieścić w przeglądarce Explorer, tak samo jak np. toobar google lub miastaplusa, tam gdzie jest przyciski wstecz, dalej, zatrzymaj, historia itd...jak jest takie coś lub coś innego w tym stylu to proszę napisać, gdzie to znaleźć?
24 września 2004 roku rusza V Filmostrada. W tym roku SPInka prezentuje:
- "Pan Ibrahim i kwiaty Koranu" reż. Francois Dupeyron, Francja 2003
- "Carandiru" reż. Hector Babenco, Brazylia 2003
- "Bodysong" reż. Simon Pummell, Wielka Brytania 2003
- "Dom wariatów" reż. Andriej Konczałowski, Rosja 2002
- "Zerwany"...