Hmm, lubię oglądać mega milosne filmy, największe wrażenie ostatnio zrobil na mnie film "List w butelce" piękna milość i jakże smutne zakończenie, szkoda w sumie ... a na Was jakie historie milosne z kina zrobily największe wrażenie? Możecie mi polecić coś o tej tematyce co warto obejrzeć, uprzedzam "szkolę uczuć"...
wie ktos co leci za kawałek na imprezce w domu u Frank Abagnale Jr (nie ma tego kawałku na ścieżce) w polowie filmu. POMOŻCIE.
Z góry dzieki
lubicie Nortonka?? ja uwielbiam! macie jakieś ulubione filmy z Nim? ja osobiście kocham "American HistoryX" "Hazardzistów" i "Czerwonego Smoka"...
Pewnego pieknego slonecznego ... bleee nie slonecznego bo wtedy jezdze na rowerze. Pewnego dnia wieczorem kiedy mi sie nudzilo dostalem przypadkiem w swoje brudne , przebiegle lapki film o ciekawym tytule, a mianowicie Wrong Turn (co na polski wg. naszych wspanialych anglistów znaczy "droga bez powrotu" :]). Wiec mysle...
więcej
Wraz z ekipą strony www.filmnews.blog.onet.pl
posukuję kompetentnego recenzenta filmowego.
O kontakt proszę na mail: sqnboy@tlen.pl
Zapraszam na nową stronę poświęconą w całości filmom.Oficjalnym partnerem strony jest Kino Polska.
Trwa właśnie plebiscyt na najlepszy film 2004(i inne kategorie).Za udział w plebicycie można wygrać 1 z 2 filmów na DVD oraz plakat z filmu "Złe Wychowanie".
GORĄCO ZAPRASZAM!!!