chciałem sie dowiedzieć jakie jest wasze zdania na temat filmów które powstaja na podstawie gier bo jak dla mnie to nie powstał jeszcze żaden pożadny film z takiego gatunku i jakie byście mieli pomysły na nowe filmy związane z tematyką gier ?
szukam starego amerykanskiego filmu, widzialem go jak bylem mały. moze ktos z forumowiczów bedzie znał tytuł. Był to film o cięzarówkach pamiętam ze chyba głównym bohaterem filmu był kierowca ciezrówki cysterny zwany kaczuchą, kierowcy wielu ciezarówek połączyli swe siły i jechali razem. juz niepamiętam głownej fabuły...
więcejuwaga w jakiejs gazecie bedzie film na dvd całkiem nowy chyba jest ten film a ten film sie nazywa zmruz oczy warto naprawde
mi się odrazu nasuwa "Sens życia wg Monty Pythona" i motyw z tym gostkiem, co wszędzie żygał... łeeeeeeeeeee :/ :P ...albo "Rob Roy" jak wszedł do tego rozkładającego się... czegoś...nie wiem co to było :)
Hm?
Dla mnie ten człowiek to najlepszy aktor w Hollywood od jakiegoś czasu
Co sądzicie o jego twórczości
Osobiście uwielbiam jego role w Człowieku z Księżyca i Truman Show
Dzisiaj w tv kolejna czesc Piatku 13 chyba 6... i taka moja propozycja, moze te Wesa Cravena jakis Koszmar z ulicy... czy inne Krzyki ;o
Każdy z Nas lubi się czasem wyluzować i pośmiać się z jakiegoś filmu z półki "komedie". Jednak rodzai komedii jest dużo. Są takie powiedzmy "dla młodzieży" typu "American Pie", "Road Trip", "Van Wilder"...o tematyce ludzi na studiach tudzież liceum,którzy cały czas imprezują i myślą o seksie(czy to źle??hehe). Mamy...