Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Michał Wiśniewski ma zamiar wystąpić w filmie. Nie przedstawię póki co swojej opinii, bo o wiele bardziej interesuje mnie Wasza :)

Z racji tego iz rozpoczynamy nowy rok szkolny zycze wszystkim zapalu do pracy i pogody ducha w trudnych chwilach...nie tylko tych szkolnych :D
Mamy 1 wrzesnia wiec czas pomyslec o filmowej jesieni w polskich kinach.Oto moje propozycje filmow na ktore warto zwrocic uwage tej jesieni:
1.Zakladnik
2.W 80 dni dookola...

więcej

każdy ma na swoim blogu listę swoich ulubionych filmów, każdy z nich jest za co lubieć... no ale niektórzy (taka jak ja) "lubią nielubieć" :] Bywają takie filmy, których za żadne skarby drugi raz nie oglądniemy; dla mnie to np: "Szkoła Uwodzenia" - po oglądnięciu tego filmu zastanawiałam się po co go wogóle...

Jaki jest najbardziej niechciany ciąg dalszy, jaki w życiu widzieliście. Który z filmów zasługuje na remake lub kontynuację i jak miałaby ona wyglądać? A może warto przestrzec przed nieudanymi dalszymi częściami (mniej lub bardziej) znanych obrazów?

Mówi się że w każdym filmie, nawet tym najbardziej bezwartościowym, jest zawsze jakaś: postac, scena, lub tekst dla którego warto go obejżeć. Chciałbym abyscie teraz podali mi kilka waszym zdaniem najciekawszych fragmentów filmu, które uczyniły go naprawdę popularnym. Według mnie scena z Pulp Fiction w której John...

############
###Smakosz2###
############

Postanowiłem troche rozerwc towrzycho bo widze tu calkiem sporo sztywniaków . Mianowicie zajmiemy sie tu śmiesznymi hasłami z filmów czyli ich zbiór po prostu:D:D:D Wyjatkowo ja na poczatek nic nie podam tylko poczekam na wasza inicjatywe :D:D:D But "I will back" :D:D:D

JAkie sa wasze typu najleszych filmow o motorach i samochodach.Dla mnie sa szybcy i wciekli , obydwie czesci... czekam na wasze propozycje..

Jaki jest wasz ten najulubieńszy film? Podawajcie jeden tytuł, nie kilka.
Moim ulubionym jest T2.

Jak wiadomo wszystko przemija...Tak też przemijają aktorzy, których znamy. Którzy aktorzy z nowego, młodego pokolenia mają szansę osiągnąć wielką sławe. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat, macie swojego faworyta lub faworytkę??