Michał Wiśniewski ma zamiar wystąpić w filmie. Nie przedstawię póki co swojej opinii, bo o wiele bardziej interesuje mnie Wasza :)
Z racji tego iz rozpoczynamy nowy rok szkolny zycze wszystkim zapalu do pracy i pogody ducha w trudnych chwilach...nie tylko tych szkolnych :D
Mamy 1 wrzesnia wiec czas pomyslec o filmowej jesieni w polskich kinach.Oto moje propozycje filmow na ktore warto zwrocic uwage tej jesieni:
1.Zakladnik
2.W 80 dni dookola...
każdy ma na swoim blogu listę swoich ulubionych filmów, każdy z nich jest za co lubieć... no ale niektórzy (taka jak ja) "lubią nielubieć" :] Bywają takie filmy, których za żadne skarby drugi raz nie oglądniemy; dla mnie to np: "Szkoła Uwodzenia" - po oglądnięciu tego filmu zastanawiałam się po co go wogóle...
Jaki jest najbardziej niechciany ciąg dalszy, jaki w życiu widzieliście. Który z filmów zasługuje na remake lub kontynuację i jak miałaby ona wyglądać? A może warto przestrzec przed nieudanymi dalszymi częściami (mniej lub bardziej) znanych obrazów?
Mówi się że w każdym filmie, nawet tym najbardziej bezwartościowym, jest zawsze jakaś: postac, scena, lub tekst dla którego warto go obejżeć. Chciałbym abyscie teraz podali mi kilka waszym zdaniem najciekawszych fragmentów filmu, które uczyniły go naprawdę popularnym. Według mnie scena z Pulp Fiction w której John...
Postanowiłem troche rozerwc towrzycho bo widze tu calkiem sporo sztywniaków . Mianowicie zajmiemy sie tu śmiesznymi hasłami z filmów czyli ich zbiór po prostu:D:D:D Wyjatkowo ja na poczatek nic nie podam tylko poczekam na wasza inicjatywe :D:D:D But "I will back" :D:D:D
JAkie sa wasze typu najleszych filmow o motorach i samochodach.Dla mnie sa szybcy i wciekli , obydwie czesci... czekam na wasze propozycje..