Jaki jest najgorszy film, który obejrzeliście?
Dla mnie to "Martwa Strefa" ("Death Zone") z Christopherem Walkenem. Strasznie się zanudziłem oglądając go.
Witam!
Mam wielką prośbę!
Potrzebuję informacji na temat wszystkich ósemek jakie kiedykolwiek widzieliście w jakimś filmie (nie tyle chodzi mi o tytuły filmów z '8' bo to już wyszukałam w przeglądarce, ile o każdy drobniejszy motyw w filmie z "8") Mile też widziana pomoc w znalezieniu zwiastunów filmów z "8" w...
ludzie, fani filmów! Zawracam sie do was o pomoc! Czy ktoś wie skąd TERAZ można wziąść film "spawn"? Nie znalazłam go w wypożyczalniach... ani w sklepach internetowych... POMÓŻCIE MI!!!
Moje typy to:
1. "Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me" U2 [generalnie chłopaki mnie nudzą - grają bez jaj, mało wyraziście i jakby w kółko ten sam kawałek ;)] do kiszki pt. "Batman Forever"
2. "Neverending Story" Limahl ze znakomitego filmu W. Petersena "The Neverending Story"
3. "(I've had) the time of my life"...
jakiś czas temu widziałem (tak mi się przynajmniej wydaje) film Lucida i seks.Teraz nigdzie go nie ma. jezeli ktoś go widział, to niech się odezwie.z góry dzieki
Szanowni użytkownicy,
Zwracam się z prośbą pomoc w zidentyfikowaniu dwóch filmów. Nie znam tytułów ani żadnych danych i bez skutecznie ich poszukuję (filmy oglądałem już dosyć dawno i zapadły mi w pamięć).
Poniżej przedstawiam skrótowo zapamiętane fabuły:
1. Film jest podobny do Akadamii Policyjnej. W tym...
witam
Mam pytanie w scenie kiedy gł bochater wchodzi do pokoju w ktorym stoi gramofon zalacza plyte winylowa, Bardzo mnie interesuje kompozytor muzyki jaka wtedy zabrzmiala z glosnika, po prostu poruszyl mnie ten kawalek i od czajkowskiego i vivaldiego dawno nie mialem takiej "jazdy" jak po tych dzwiekac??
kurcze...