Każdy z Nas lubi się czasem wyluzować i pośmiać się z jakiegoś filmu z półki "komedie". Jednak rodzai komedii jest dużo. Są takie powiedzmy "dla młodzieży" typu "American Pie", "Road Trip", "Van Wilder"...o tematyce ludzi na studiach tudzież liceum,którzy cały czas imprezują i myślą o seksie(czy to źle??hehe). Mamy...
Patrzac na premiery tego tygodnia zastanawiam sie który film odniesie sukces. W szranki wystawiam:
#Kobiete-Kota - Ekranizacje komiksu. Patience, projektantka reklam dla przedsiebiorstwa kosmetycznego, odkrywa, ze nowy produkt firmowy moze powodowac straszne obrazenia. Wlasciciele usuwaja bohaterke z tego swiata, ale...
Witam wszystkich !!! Proszę pomuszcie mi poszukać jakiegoś ciekawego liceum !!! Gdybyście przypadkowo znaleźli liceum, w którym występuje profil biologiczny, pomocy społecznej(osobą niepełnosprawnym) Zawiadomcie mnie wtedy.
Moje dane kontaktowe e-mai : ania_bradl@poczta.fm lub piszcie na gg. 2322800
Czy wyszedł ten film na DVD (oczywiście polska lokalizacja). Jeżeli tak to gdzie go można kupić bo nigdzie nie umiem tego znaleźć.
jakich horroruw sie najbardziej baliście napeno jest taki horror ktury was nieźle pszeraźił ja napszykład bałem się krugera 6
Podajcie tytuł filmu, którego zakończenie zupełnie was zaskoczyło. Mnie osobiście totalnie zagięło zakończenie filmu "Złodziej w hotelu" Hitchcocka.
Podajcie mi listę 20 filmów które waszym zdaniem niewątpliwie zasługują na miejsce wśród filmów wszechczasów. Chodzi mi o filmy takie, które waszym zdaniem na zawsze odmieniły kino i poprowadziło je na nowe tory. Filmy które tworzyły nową stylistykę i nowe tematy w filmowy światku. Chciałbym abyście uzasadnili swój...
Świetny, według mnie. Długo o nim myślałam. Myślę o nim codziennie! Kiedy patrzę na drzwi, gdzie przylepiony jt plakat z tego filmu. Jtem ciekawa jakie są wasze wrażenia po jego obejrzeniu..
Dla wszystkich przyjaciół , którzy za pośrednictwem tej fantastycznej stony wchodzą do nas mam dobrą informację.
Nasza strona www.barkin.abc.pl. Działa ponownie.
ZAPRASZAMY GORĄCO
Czy nie zdarza się wam czasem że pewne słowa z filmu pozostają w naszej pamięci.Czy ich znaczenie odbija się niczym echo po świadomości i odnosimy wrażenie jak wielki wywierają wpływ na naszą psychikę?Nawet stają się naszym mottem życiowym, dewizą , czy złotym środkiem jakby tego inaczej nie nazwać.Pewnie pare osób...