Niedawno do naszych kin wszedł, moim zdaniem genialny, film - MONSTER. "Potwór" mógł się pochwalić dobrą muzyką, m.in. kilkoma kawałkami, których nie ma na OST! (a przynajmniej ja nie umiem ich rozpoznać na liście piosenek na...
Nowy film Rolanda Emmericha, ktory rowniez nakrecil Dzien Niepodleglosci i Godzilla. Denis Quidam? czy bedzie umial przkazac strach, ktory ponownie zawita na ulicach Nowego Jorku. Czy malo nam katastrof? Tym razem powodz. moze ktos czytal za czesto biblie?
Wiatam serdecznie i zapraszam wszystkich na nową stronę poświęconą Kalinie Jędrusik www.republika.pl/kalinajedrusik . Jednocześnie zachęcam państwa do oddania na nią głosu pod tym adresem http://republika.onet.pl/pglosuj.html . Do wygrania jest przestrzeń internetowa. Dzięki niej mogłabym zamieścić jeszcze wiele...
utwór pochodzi z film "Książę w Nowym Jorku - Coming To America", chciałbym wiedzięć kto wykonuje "Soul Glo" właśnie w tym filmie. pomóżcie proszę
"ścieżka strachu" braci cohen "hoodlum" "sycylijczyk" serial "rodzina soprano" "mobsters" "nietykalni" i no zapomniałem ale jeszcze coś napiszę .....próbowałem ominąc te filmy , które wymieniłeś wyżej.....
Czy ktos widział kiedykolwiek film (nie rysunkowy!), na którym nikt nie pali? Ani papierosów, ani fajki, ani innych, wesołych rzeczy? Od dawna usiłuję rzucić palenie,ale zawsze potem idę do kina i bohater jara jak najęty, więc i mnie się zachciewa.
Co polecicie fanowi Martwicy Mózgu, Evil Dead'a i Riki-Oh? Prosze o konkretne propozycje, bo potrzebuje czegos na ten weekend 8)
Czy ktoś może mi powiedzieć jak się nazywa film (thriller) o dwóch kobietach usiłujących zabić mężczyznę (jedna z nich to jego żona druga - kochanka), a później okazuje się, że on żyje. Jedną ze scen filmu było utopienie go w basenie. On był dyrektorem, a jego kochanka nauczycielką. Chyba wystarczy! Plizzzzzzzzzzzz