Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zainteresowanych zapraszam na stronę:
http://allegro.pl/show_item.php?item=25615544
Aukcja rozpoczyna sie od 1 zł !!!1

Czym jest GHOSTS`web?

To nowy program internetowy zwiazany z filmem KRZYK Wesa Cravena...

Autor programu poszukuje 18 uczestników do stworzenia 6-ciu grup.
Każda grupa natomiast składa się z 3 osób, które odpowiednio wybierają jedną z trzech specjalizacji, w której czują się najlepiej:
pisarz, grafik lub...

więcej

Leciał kiedyś na TVP 1 był tam gosciu który wkręcił się do mafi jeździł BMW 850i tytuł zaczynał się chyba Prywatna ... ale nie jestem pewien i nie wim jak to szło dalej.

Sorki, ze pytam, ale po czym poznaje się dobrą bądz złą reżyserię? Zainspirowały mnie wypowiedzi nt. filmu Monster i IMHO opinia o reżyserze na podstawie 1 filmu nie jest na miejscu (no chyba ze ktos był na planie). Może wynika to z mojej nieznajomosci tematu, ale czyż nie jest tak, ze reżyser "spina" wszystkie...

obejrzałem sobie filmik z J.Turturo i jakoś nie moge sobie przypomnieć tytułu, wiem tyle tylko że miał on pewne nawiązania do działa szekspira ... noo i że wszyscy sie pozabijali, ostatnio sie troszke gadało na angielskim o adaptacjach tegoż autora więc chciałem wyskoczyć z czymś ciekawym ale skończyło się .... hmm,...

więcej

Jest to film o czolgu radzieckim ktory sie zgubil w pakistanie i jest sigany przez partyzantow (dla mnie bomba). Prosze pomuszcie mi go znalesc.

film którego poszukuje, a dokładnie tytułu tegoż filmu - opowiada o historii skrzypiec, których los jest ściśle powiązany z kolejnymi właścicielami tychże skrzypiec którzy bądź wchodzą w ich posiadanie przez zupełny przypadek bądź też w sposób zaplanowany. jesli ktoś pamięta tytuł to prosze o pomoc
pozdrawiam

Kiedyś w TV widziałem taki film, chyba Chiński. Była tam taka scena walki w hangarze. "Dobry" nawalał jakimś czymś na łańcuch rozwalając powóz, potem ciskał jakimiś długopisami itd. Był chyba ubrany na biało. Wiem, że to wam mało mówi, bo niestety widziałem tylko fragmencik, a zdołało mnie to zainteresować. Może ktoś...

więcej

http://free4web.pl/3/?74218 - na tym forum tez mozna poklikac o filmach ale nietylko :)

czy ktoś moze posiada reklamy nagrodzone w tym roku przez AICP ... mozna je było zobaczyć na Euroshorts który krążył po miastach jako Amerykański Film Reklamowy ... jeśli ma ktoś możliwośc zobaczyć to polecam .. odmieni to wasze zdanie o reklamie może (oczywiście jeśli macie złe :) co by mnie nie zdziwiło zresztą)