Czy ktoś miał przyjemność (lub nieprzyjemność) obejrzenia filmu pt."The book of life", w którym główną rolę gra PJ Harvey (patrz:moje zdjęcie) ???
bo ja nie...
Hey!
Mam taka prośbe otóż wczoraj na ALE KINO leciał niezły film zatytułowany "Ostatni Skok" w oryginale "Truth or Consequences N.A."
i bardzo spodobał mi się soundtrack do tego filmu...szukałem listy piosenek ale o dziwo nawet google nie pomogły może ktoś z was ma ten film i byłby w stanie mi podać liste piosenek...
Hey!
Mam taka prośbe otóż wczoraj na ALE KINO leciał niezły film zatytułowany "Ostatni Skok" w oryginale "Truth or Consequences N.A."
i bardzo spodobał mi się soundtrack do tego filmu...szukałem listy piosenek ale o dziwo nawet google nie pomogły może ktoś z was ma ten film i byłby w stanie mi podać liste piosenek...
Jeśli ktoś zna jakieś filmy polecenia DUŻEJ uwagi, niech da znać...Naj lepiej byłoby, gdyby tytuliki były związane z filmami sztuki walk...Z GÓRY Dziekx...
Wczoraj ogladalam,film mi sie spodobal,lubie filmy gdzie duza role odgrywaja "wojskowe zasady",regoly hehe ,ogolnie dobra obsada,fabula,element porwania,poszukiwanie.... polecam tym ktorzy jeszcze nie widzieli! Pozdrawiam :)
kraj kwitnącej wiśni się rozwija i kultura ze wschodu zaczyna do nas przenikać..Manga&Anime równierz. Aby obejrzeć sobie film Final Fantasy VII: Advent Children czeba się nieżle napocić...
Kto odpowie na zagadkę i wyśle mi swój adres - dostanie nagrodę :-)
W jaki sposób pewien młodzieniec zarabiał na sprzęt rtv?
Zachęcam do zabawy!!