Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaki jest tytół filmu w którym jest afera diamentowa, jacyś ludzie szukają diamentów na dnie oceanu, dziewczyna głównego bohatera zostaje zjedzona przez rekina ten główny bohater nazywa tego rekina "cyklop". jaki jest tytół lub obsada lub reżyser

Czesc interesuje się bardzo polskim filmem a w szczególnosci aktorami jeżeli ktoś z was niewie a chciałby sie dowiedziec a nie ma skąd w którym roku urodził sie polski aktor lub aktorka i ewentualnie o rok śmierci piszcie odpowiem na każde pytanie pozdrawiam Marcin

ja tam lubie duuzo z nich... lubie x-menow lubie daredevila spidermana nie az tak bardzo czekam teraz na kobite kot i na Electre :] a beda jeszce jakies inne ?? a na spidermana2 nie czekam z podnieceniem :P

Dziwny temat ale tak jakoś mi się nasunął.

Ja tylko pamiętam, że pierwszy raz zryczałam się jak bóbr właściwie nie na filmie a na bajce - Wszystkie psy idą do nieba. Miałam wtedy chyba 5 lat.

A za to ostatnim filmem na jakim naprawdę ryczałam był "Odważny" Johnny'ego Deppa. Tak szczerze to nie spodziewałam się że...

więcej

Rozdział pierwszy

Historia Monolki, która pozwoli zrozumieć Innym. Nie muszą koniecznie rozumieć tak jak ona. W każdym razie to nie zajmie dużo czasu. Poznała Kogoś. Kogos i Przyjaciółkę, Jego i Kolegę, którzy pokazali miejsca, w których pijąc zimne piwo mogła porozmawiać z Innymi. Zupelnie nowo poznanymi. I...

1. W filmie była taka scena: amerykanie lecą zrzucić bomby atomowe na Japonie ale z powodu złej pogody lecą nad Nagasaki a nie nad wcześniej ustalonym celem. I w tym smaym czasie jest scena w pewnej japońskiej chacie gdzie siedzi grupa Japońców i nażekają na pogode, jeden z nich mówi: "Amerykanie jakmają złą pogode to...

więcej

Naprawdę był śmieszny ostatn odcinek z drugiej seri "Facetów" Akcja z kiblem - nie zła - coraz bardziej podoba mi się ten serial!!!!

lubie polskie filmy szczególnie komedie a także niestronie od sensacyjnych

Teraz zapolujemy na trzeciego tygrysa, lecz podobnie jak poprzednie także ten będzie postacią z moich marzeń, strukturą słowną, a nie tygrysem z krwi i kości, który ponad wszelkimi mitami stąpa po ziemi. Mam tego świadomość, a jednak jakaś siła ciągnie mnie na tę mglistą, bezsensowną, odwieczną wyprawę i wciąż,...

Ostatnio na naszym rynku pojawiła się kolekcja filmów na DVD "Kolekcja potworów". Średnia cena jednej płyty DVD to ok. 50zł. Dla porównania podaje link do stronki czeskiej z tą samą kolekcją gdzie koszt jednej płytki to ok.30 zł (299 KC) - średnia czeskich zarobków to 12000-14000 KC co daje nam...