Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

a wiec szukam horroru......chyba horroru...scince fiction??!!??!
pamietam takie scenki z tego filmu
wiadomo ze rzecz dzieje sie w kosmosie...w obsadzie filmu jest mlody chlopak......ktory nie przebudza sie po odhibernowaniu!...pamietam tez ze w ktoryms momencie filmu wstal i probowal wyjsc na zawnatrz......czyli w...

więcej

Życie jest jak film! Życie jest jak jeden straszny horror! My jesteśmy rerzyserami, to nie my wybieramy gatunki zmany wprowadza tylko scenarzysta a to już nie my!

Micheal J.Fox zagrał Marty'ego McFly'a wspaniała rola. Swoją kariere zakończył w roku 2002 podkładając animowanej myszce głos. Straszna choroba go spotkała. Czy zna ktoś szczegóły tej choroby czy da się ją wyleczyć?

no wlasnie. jakis czas temu wieczorem (chyba nawet w nocy) tvp2 emitowala film na 100% prod. wloskiej fabula: zakonnica znajduje dziecko w parku (czy jakis biegacz jej daje, bo sam znalazl) i zanosi je do szpitala. dziecko bylo owiniete w bluze wiec zakonnica na metce znajduje nazwe firmy (chyba piorącej, nie pamietam)...

więcej

Wczoraj wyczytalam w sieci, ze sa powazne przymiarki do tego, by umiescic Dragonball na wielkim ekranie (czyli z zywymi aktorami)(!). Ale numer! Ludziska, ja sobie tego nie potrafie wyobrazic! No nie moge! Sam kombinezon Kakarotta sprawia mi wiele klopotow. Przeciez on w nim chodzi non-stop, to jest jego jedyny stroj....

więcej

J.K. Rowling ogłosiła tytuł szóstej części książki o przygodach czarodzieja z Hogwartu. Powieść będzie nosić tytuł "Harry Potter and The Half Blood Prince" i zapewne film zatytułowany bedzie tak samo.
W tej chwili piąta część zapowiadana jest na rok 2007. Szósta zapewne rok później. Zdjęcia do czwartej powieści...

J.K. Rowling ogłosiła tytuł szóstej części książki o przygodach czarodzieja z Hogwartu. Powieść będzie nosić tytuł "Harry Potter and The Half Blood Prince" i zapewne film zatytułowany bedzie tak samo.
W tej chwili piąta część zapowiadana jest na rok 2007. Szósta zapewne rok później. Zdjęcia do "harry Potter i Czara...

więcej

Co sądzicie o filmie "50 Pierwszych Randaek".........Słyszałem że jest to ciekawa komedia, ale chciałbym też poznać wasze opinie......Jeśli słyszeliście coś o tym filmie to piszcie.......PROSZE !!!......:-)

Pozdrawiam

Czy Mandy Moore i Shane West, którzy zagali w filmie "Szkoła uczuć" również poza planem filmowym byli parą? A jeżeli tak, to jak długo? No i czy teraz Mandy i Shane mają kogoś?

Może możecie mi pomóc??!! Nie moge przypomnieć sobie tytułu azjatyckiego horroru, ktory bardzo chcialbym zobaczyć. Film opowiedał o llosach pewnej klasy umieszczonej na wyspie. Chyba w tytule było coś z "Sun". Prosze o pomoc!!!!!!!!!!:)