Jak sądzicie za co tak naprawde przyznawane są Oscary, na pewno macie swoje zdanie na ten temat, prosze o odpowiedzi :) pozdrawiam i z góry dziekuje :)
Jaki waszym zdaniem aktor/aktorka jest najbardziej drewniany i za jakie role?Ja preferuje Nicka Cage'a i Toma Cruis'a za odpowiednio: Szyfry wojny i Ostatniego Samuraja( dobrze ze ostatniego bo sequela bym nie przeżył)
Gdybyście mogli wybrać sobie muzykę do waszego najwłaśniejszego filmu, cóż by to było? I jaki typ filmu?
Jak wam sie podoba saga o rodach Karguli i Pawlaków, co powiecie o Kazimierzu Pawlaku i Władysłąwie Kargulu, może "Kargul podejdz do płota, jak i ja podchodzę"? Prosze o opinie na temat tego kultowego polskiego filmu :)
Hej!! Jestem nowym użytkownikiem :) chciałabym się dowiedzieć czy ktoś ma dostęp do filmu "Niebo nad Berlinem" Ostatnio zainteresowałam się tematyką Aniołów więc wypadałoby żebym zobaczyła ten film :) Interesuje mnie wypożyczenie lub zakup tego filmu
poszukuje całej płytki z muzyką do filmu Beverly Hills Cop
oczywiście do pierwszej części, jeżeli ktoś ma lub coś słyszał na ten temat gdzie można dostać bardzo bym prosił o podanie Tych informacji, to dla mnie bardzo ważne - mile widziana muzyka z filmu 2 i 3 części :D
Tym razem wydarzeniem nie są gale premierowe, ale same filmy. Różne obrazy, przejmujące dogłębnie. Trzeba zobaczyć (najlepiej w kinie), koniecznie.
Kocham filmy ktorych nie da sie zaszufladkowac do zadnej kategorii:) Sa wsrod nich i takie ktore ogladasz, a nastepnie 3 dni myslisz o co w nich chodzilo. Albo niby ogladasz film, niczym Cie nie zachwyca, ale po jakims czasie dochodzisz ze zostawil slad w Twojej psychice. Sa filmy typu Bad Boys, Scar Movie i takie tam...
więcej