Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jaki jest wedłu Was najlepszy animowany , ja stawiam na "epoke lodowcowa")

Według mnie za mało w nim efektów specjalnych, akcja trochę przynudnawa, za dużo wyższej matematyki. A jedynym plusem tego filmu jest Polak-reżyser.

Dla mnie najgorszym horrorem jest "Dawn of the Dead" ("Świt żywych trupów"). Chyba jeszcze nigdy nie widziałem większej lipy. Ja w ogóle nie wiem, jak ten film można nazwać horrorem; prędzej to jest czarna komedia!

Słyszałam, że w Poznaniu pod koniec sierpnia ma być zjazd fanów Harrego Pottera, na który mają przyjechać: Alan Rickman, Maggie Smith , Robbie Coltraine. Czy ktoś coś wie na ten temat?

Jestem ciekawy( i nie tylko ja) jacy aktorzy i aktorki wam sie podobają i sa waszymi idolami oraz sa czasami wzorem do nasladowania. Pozdrawiam. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja myśle że to jest najlepszy film jaki widziałam a ksiażka jest jeszcze lepsza !!!!!!!! bardzo chętnie pogadam sobie z fanami Harrego na gg 3047326 serdecznie zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Co sądzicie na temat 'Kompanii Braci'? Czy Waszym zdaniem jest to dobry serial i dobrze przedstawia wydarzenia związane z II Wojną Światową?

Zna ktoś z was tytuły znajdujące sie na soundtracku do szeregowca ryana?

mam 2 pytania
1) skąd sie wział Dogget i po co on tam jest?
2) czy bedą kręcić 10 sezon?

Co sądzicie o filmie Michaela Moore'a "Fahrenheit 9/11"? Czy należała mu się Złota Palma za ten film?