Według mnie za mało w nim efektów specjalnych, akcja trochę przynudnawa, za dużo wyższej matematyki. A jedynym plusem tego filmu jest Polak-reżyser.
Dla mnie najgorszym horrorem jest "Dawn of the Dead" ("Świt żywych trupów"). Chyba jeszcze nigdy nie widziałem większej lipy. Ja w ogóle nie wiem, jak ten film można nazwać horrorem; prędzej to jest czarna komedia!
Słyszałam, że w Poznaniu pod koniec sierpnia ma być zjazd fanów Harrego Pottera, na który mają przyjechać: Alan Rickman, Maggie Smith , Robbie Coltraine. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Jestem ciekawy( i nie tylko ja) jacy aktorzy i aktorki wam sie podobają i sa waszymi idolami oraz sa czasami wzorem do nasladowania. Pozdrawiam. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja myśle że to jest najlepszy film jaki widziałam a ksiażka jest jeszcze lepsza !!!!!!!! bardzo chętnie pogadam sobie z fanami Harrego na gg 3047326 serdecznie zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Co sądzicie na temat 'Kompanii Braci'? Czy Waszym zdaniem jest to dobry serial i dobrze przedstawia wydarzenia związane z II Wojną Światową?