na prawde bardzo mi na tym zależy i nie chodzi o to, że mnie to jest potrzebne! chodzi o to, że obiecałam załatwić koleżance film "Wampirek" (ang: "The little vampire") i nie mam skąd go wytrzasnąć... PROSZĘ!!! BŁAGAM!!! POMÓŻCIE MI!!! wiem, że to staroć (2000r)... błagam o kontakt na gg: 8539702 BARDZO MI NA TYM...
Witam! Mam pytanko czy ktoś z Was mógłby poratować mnie plakatem z Angeliną Jolie? Chodzi mi przedewszystkim o duży format. Z góry DZIĘKI nawet za dobre chęci!
mam taki pytanie,( bo jeszcze jestem w tym temacie troche zielona) jak mam sciagnac sobie jakas fajna tapeta w przyzwoitym formacie i przyzwoitej wielkosci, bo ostatnio to otwieram na kompie tak tapetka z filmwebu, a tam obrazek wielkosci chyba 3x4cm, i jak ja dac sobie cos tak malego na tapetke? blagam, jezeli ktos...
więcej
"You’re talkin’ to me? " TAXIDRIVER
"A w filmie polskim prosze pana to jest tak: nuda... Nic sie nie dzieje prosze pana. Nic. Taka prosze pana... Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi sa. Prosze pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic sie nie dzieje. " REJS
"Oczko mu się odlepiło. Temu misiu....
czy ktoś moze posiada reklamy nagrodzone w tym roku przez AICP ... mozna je było zobaczyć na Euroshorts który krążył po miastach jako Amerykański Film Reklamowy ... jeśli ma ktoś możliwośc zobaczyć to polecam .. odmieni to wasze zdanie o reklamie może (oczywiście jeśli macie złe :) co by mnie nie zdziwiło zresztą)
Witam!
Mam taki nietypowy problem... Opracowuję artukuł o początkach kinematografii i w związku z tym poszukuję w sieci filmu. Chodzi mi o film pt: (chyba?) "Narodziny Wenus". Film jest niemy i oczywiście czarno-biały. Trwa kilkanaście sekund i przedstawia nagą kobietę wychodzącą z muszli (nawiązuje to do obrazu...
Witam!
Mam taki nietypowy problem... Opracowuję artukuł o początkach kinematografii i w związku z tym poszukuję w sieci filmu. Chodzi mi o film pt: (chyba?) "Narodziny Wenus". Film jest niemy i oczywiście czarno-biały. Trwa kilkanaście sekund i przedstawia nagą kobietę wychodzącą z muszli (nawiązuje to do obrazu...
"Ostra jazda" - pod takim polskim tytułem oglądałem go kiedys w tvp2. Byl to prawie na pewno film brytyjski, który otrzymał kilka nagród chyba w kat. kina niezależnego. Jest to historia o mlodym czlowieku ktory zostaje kierowcą karetki. Jego partnerem jest narkoman, ktory z czasem wciąga go w nałóg. Film klimatem...