Wybierzmy 5 najlepszych i najgorszych filmów jakie w tym roku pojawiły się w naszych kinach!Było ich sporo,jedne gorsze,drugie lepsze,tak więc jest w czym wybierać.Oto moje typy:(ułożone alfabetycznie)
1.Najlepsze:
-Harry Potter i Więzień Azkabanu
-Kill Bill Vol.2
-Pasja
-Trzynastka
-Władca Pierścieni:Powrót...
Sorki ze wam zawracam cztery lierty, ale jesetm ciekaw tytułu pewnego filmu.
Oglądałem go jakis kawałe czasu temu. Film jest niemiecki, całkiem nowy.
Fabuła kręci się wokól 3 nowelek. Akca toczy się w Hamburgu podczas wuzyty papieża.
Pierwsza nowelke przedstawia faceta ze wsi który ruszy do Hamburga po to aby odbyć...
Czy jest ktoś jeszcze kto wybitnie nielubi filmu Cześć Tereska. (to pytanie kieruje w szczególności do zdających w tym roku na filmoznawstwo na UJ)
Jaki film wolelibyście mieć do analizy?
chcuiałabym dowiedzieć się czegoś wiecej o owym filmie, tzn czy mozna go jeszcze obejrzec w tv, w ogole kiedys ostatnio został wyemitowany, jakies Wasze odczucia po obejrzeniu go itd , z góry dzieki
Które filmy romantyczne (romanse, dramaty, komedie romantyczne, anime) podobały Wam się najbardziej i dlaczego?
Zaproponujcie mi jakieś tytuły, bo mam ochotę na obejrzenie czegoś romantycznego, a jakoś nie bardzo mogę się zdecydować ;)
Jakiś czas temu poznałem nową osobę. Od słowa do słowa... i okazało się, że oboje interesujemy się kinem. Mój rozmówca określił się jako zagorzały kinoman... Wszystko fajnie, ale po chwili okazało się, że spośród wymienionych przeze mnie tytułów filmów (m.in. tych z listy moich ulubionych) - tylko kilka już...
Piszcie jaki film zasługuje na miano najlepszego filmu o miłości. Jeśli możecie uzasadnijcie swój wybór.... PISZCIE!!