Różni scenarzyści w różny sposób wyobrażają sobie tą "drugą stronę". Mnie urzekło "Między niebem a pieklem" i właściwie tylko ten film przychodzi mi do głowy... sęk w tym że potrzebuje więcej tego typu filmów- Ratunku ! - piszcie co wam przychodzi do głowy
Witam! Warner z dniem pierwszym czerwca zakoczył dystrybucje filmów Columbia Tristar w Polsce. Wie ktos może kto teraz będzie dystrybuuował te filmy na polskim rynku? :((( Ostatnio bardzo mi zależy na wydaniu DELUXE (3DVD) SpiderMan'a i nawet nie wiem gdzie popytać, czy w Polsce by ktoś tego nie wydał ... ehhh ... będę...
więcejwie ktos jaki tytuł ma filmu w którym grupa amerykanskiego wojska przenosi sie w czasie do feudalnej Japonii i tam walczy z samurajami itp?
Dlaczego na zadnej stronie filmowej niema działu z kreskówkami? Ja osobiscie uwielbiam kreskówki i bardzo bym była zadowolona gdyby taki dział powstał.
Czy ktoś z szanownych użytkowników studiuje filmoznawstwo lub ma zamiar studiować tam w tym roku, ewentualnie jest absolwentem? serdecznie proszę o kontakt....
Czesc.. czy ktoś coś wie na temat polskiej premiery tego filmu.. obejrzałem trailera i bardzo bym chciał cały film obejrzec, ale na napisali kiedy bedzie premiera w Polsce :( .. czy ten film jest juz "dostepny" na divixie ?