Wydawca gier, firma Konami, razem z firmą producencką Samuela Hadidy " Davis Films Sarl " ( " True Romance " , " Spider " ) szykuje film oprarty na kultowej juz grze / serii pt. " Silent Hill " . Rezyserem filmu będzie Christopher Gans ( " Braterstwo wilków " ) // Konami //
zapraszam w imieniu organizatorow - doskonale filmy - Warszawa 14-26 Maja - Kinoteka
) www.docreview.pl (
Właśnie jestem w trakcie oglądania "X-men" na polsacie. Ja nie mogę skąd oni wzieli tych tłumaczy:\ Po pierwsze przetłumaczyli tytuł na "Pokolenie mutantów" ale mieli fantazje:) Następnie z Rouge zrobili Szelme(Jak rany skąd to im się wzieło??!!). Rosomaka nazwali Wilkiem a zamiast adamenitum wyszło mi admum czy jakioś...
więcejale mimo to nie najgorzej sie go oglada od poczatku do końca wiadomo o co chodzi - wpływy z "wzgorze mają oczy" cravena i nie tylko koncówka absolutnie przewidywalna....wrażenie jaki pozostaje ten niespełna 80 minutowy filmik jest jedno ...my to juz gdzies widzielismy ale nam to nie przeszkadza......no może troche
hmmm..nie żebym zachłanna była,ale zastanawia mnie dlaczego nawet pół nędznego punkta za oddane głosy nie dostaję..Podobno za opinie wyrażone na forum juz punktow nie przyznają..Cóż jakoś to przeboleje..;-))
aha i jeszcze pytanie mam:dlaczego w bazie filmów nie moge znaleźć "Powrotu",tego nowego rosyjskiego filmu.
I...
Klasyka,klasyka i jeszcze raz klasyka polskiego kina.Przestala pojawiac sie w Tv, a ja chcialam Was o cos zapytac.Kto zna, pamieta, posiada ten film ? Prosze o kontakt ze mna i pozdrawiam wszystkich kinomaniakow :)
akcja dzieje sie na dzikim zachodzie.gosciu z żoną i synem przyjeżdża do miasta.no i gościu zaczyna grac w karty chociaz żona mu tego zabroniła.kiedy traci przytomność (czy cos takiego) i nie ma juz pieniedzy - każe grać żonie, a ona idzie pożyczeć kase do bankiera.oczywiscie wygrywa główną póle, a później okazuje sie...
więcej