J.K. Rowling ogłosiła tytuł szóstej części książki o przygodach czarodzieja z Hogwartu. Powieść będzie nosić tytuł "Harry Potter and The Half Blood Prince" i zapewne film zatytułowany bedzie tak samo.
W tej chwili piąta część zapowiadana jest na rok 2007. Szósta zapewne rok później. Zdjęcia do czwartej powieści...
J.K. Rowling ogłosiła tytuł szóstej części książki o przygodach czarodzieja z Hogwartu. Powieść będzie nosić tytuł "Harry Potter and The Half Blood Prince" i zapewne film zatytułowany bedzie tak samo.
W tej chwili piąta część zapowiadana jest na rok 2007. Szósta zapewne rok później. Zdjęcia do "harry Potter i Czara...
Co sądzicie o filmie "50 Pierwszych Randaek".........Słyszałem że jest to ciekawa komedia, ale chciałbym też poznać wasze opinie......Jeśli słyszeliście coś o tym filmie to piszcie.......PROSZE !!!......:-)
Pozdrawiam
Czy Mandy Moore i Shane West, którzy zagali w filmie "Szkoła uczuć" również poza planem filmowym byli parą? A jeżeli tak, to jak długo? No i czy teraz Mandy i Shane mają kogoś?
Może możecie mi pomóc??!! Nie moge przypomnieć sobie tytułu azjatyckiego horroru, ktory bardzo chcialbym zobaczyć. Film opowiedał o llosach pewnej klasy umieszczonej na wyspie. Chyba w tytule było coś z "Sun". Prosze o pomoc!!!!!!!!!!:)
Film "Sylvia" dobitnie świadczy o odmóżdżeniu produkcji amerykańskich. Skomplikowane życie wybitnej amerykańskiej poetki przedstawino niczym hollywoodzką szmirę dla gosposi. To woła o pomstę do nieba! W dodatku przekręcono wydarzenia z życia Sylvii Plath, tak by ich schemat pasował do feministycznej tezy filmu - Plath...
więcej.. przeczytałam kilka sugestii odnosnie nowych rubryk itp., i doszłam do wniosku, ze przydałoby się coś w rodzaju "ulubiony użytkownik". tak jak wczesniej kikoro moich przedmówców pisało .. po prostu ludzi, którzy nam się "spodobali" pod względem tego co oglądają .. i prowadzonych blogów .. co o tym myślicie ?
Czy Mandy Moore i Shane West, którzy zagali w filmie "Szkoła uczuć" również poza planem filmowym byli parą? A jeżeli tak, to jak długo? No i czy teraz Mandy i Shane mają kogoś?
Temat: statysci pilnie poszukiwani do filmu amatorskiego Wysłany:2004-06-28
Pilnie potrzebni statysci do filmu Potrzebne osoby do filmu do scen walki. Byles kiedys na USTAWCE, jezeli nie to teraz masz szanse, masz 180 zrostu, masywniejsza budowa ciala, chcesz sie pokazac w filmie ktoru bedzie w kinie, i masz czas...