Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

balam sie ze bedzie gorszy jak to sie czesto, przewaznie dzieje z 2...
nie jest gorszy nie jest lepszy...
jest bardzo dobry i zupelnie inny...
boje sie pisac wiecej...
polecam
genialny film...
kilka sklejek montazowych nie przypadlo mi do gustu ale tak to mialam lzy w oczach- bylam pelna podziwu... doskonale...

mianowicie... czy film "cradle of fear" ma polskiego wydawce na dvd?bo ostatnio widzialem ten film w jednym sklepie na dvd w PL ale nie wyglalo mi to na polskie wydanie...
mam nadzieje że mi pomożecie:)
jak ktoś coś na ten temat wie...niech pisze:)
z góry dziękuję :)

pozdrawiam :)

Czytałem, że zasugerowano zrobienie The Thinga 2. Może to być ciekawe: ten sam reżyser, zbliżona fabuła, ciekawe czy ci sami aktorzy(hehe)

jest na co popatrzeć ,szczególnie w dodatkach :efekty ,gierka online.....

Podajcie waszym zdaniem najśmieszniejsze wpadki filmowe, fragmenty, które są waszym zdaniem absurdalne i sytuacje które spowodowały, że DOSŁOWNIE wyśmialiście reżysera (lub aktora). Jestem ciekawa co wytypujecie. POZDRAWIAM ;)

Mam nadzieję że będzie równie dobry co jedynka - głównie dubing aktorski Stuhr i inni byli świetni

"Tańcząc w ciemnościach", "Pi", "Requiem dla snu"

czy wiecie jak sa przyznawane nagrody za wziecie udziału i udzielenie poprawnej odp. w jakimkolwiek konkursie...
odbywa sie losowanie czy moze kto pierwszy ten wygrywa...???

Do niektórych filmów, które ogląda się w dzieciństwie ma się szczególny sentyment. Niektóre się nudzą, inne przeciwnie. Na jakich filmach Wy się wychowaliście?

Mam nadzieję że będzie równie dobry co jedynka - głównie dubing aktorski Stuhr i inni byli świetni