bzdury na temat filmu mo better blues w dwojce!!!
w dwójce 27 kwietnia TVP 2 pokzała film Mo' Better Blues spike lee..i Pani Grażyna Torbicka wraz z Tomaszem Stańko prezentowali niniejszy film. Pani Grazynka stwierdziła ze akcja filmu dzieje sie pod koniec lat 50 co jest oczywiście kompletną bzdurą ! nie trzeba być...
bzdury na temat filmu mo better blues w dwojce!!!
w dwójce 27 kwietnia TVP 2 pokzała film Mo' Better Blues spike lee..i Pani Grażyna Torbicka wraz z Tomaszem Stańko prezentowali niniejszy film. Pani Grazynka stwierdziła ze akcja filmu dzieje sie pod koniec lat 50 co jest oczywiście kompletną bzdurą ! nie trzeba być...
Od jakiegos czasu po prostu przesladuja mnie scena z jakiegos filmu: facet biegnacy (za kare) w masce przeciw gazowej, ratujcie! W czym to bylo chyba zwariuje!!!!
1. Kumpel mi opowiadał fabułę tego filmu ale nie pamiętał nazwy :-( Działo się to chyba na jakiejś uczelni i była taka scena: Na pierwsze zajecia przychodzi wiara i wykładowca, na kolejne połowa uczniów i wykładowca (druga połowa włączyła tylko dyktafony), a na następne przychodzi tylko jeden uczeń (największy kujon),...
więcej
Elo , Przed tym jak Wizja TV zniknela to puscila ostatni film ktory mi sie spodobal, niestety zapomnialem jak on sie nazywal, ale chodzilo cos ze zblizal sie koniec swiata. jak ktos mial Wizje TV to moze widzial lub wie coto za film. prosze podac tytuł jak ktos wie jak on sie zwal :/
thx za jaką kolwiek pomoc.
Film ten widzialem dawno temu na video, opowiadal o jakichs stworkach
mieszkajacych pod ziemia. Jeden z nich wydostal sie na powierzchnie
do ludzkiego swiata i chyba jak to w takich filmach bywa, trafil do jakiejs
rodziny. Nie moge sobie przypomniec ani tytulu ani nazwisk zwiazanych
z tym filmem. Jesli ktos to...
Szedł taki film na bodajże POLSAt, koles ma problemy, jest prawie bezdomnym, ukrada pieniądze należące do gangsterów i wyjeżdża dos wego chyba dziadka na wieś, ale jego i jego kumpli w których to wciągnął dopadają bandziory, jaki ma to oryginalny tytuł i czy jest w FilmWebie?
brakuje mi rankingu filmow na tym forum. przydalaby sie mozliwosc segregowania filmow pod wzgledem oceny i ilosci otrzymanych glosow przy zaawansowanym wyszukiwaniu.
czy bedzie kiedys dostepna taka mozliwosc? jesli tak, to kiedy mozna by sie jej spodziewac?