Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ey ludzyie!! jest do dupy!

użytkownik usunięty

heyka. chciałabym się wypowiedzieć na temat filmów w polsce.
te filmy to jakies beznadziejne sitkomy i ci znani aktorzy którzy w nich występują nie są wcale gwiazdami. chcę zauważyć,że pominięto w portalu niektóre naprawdę dobre filmy (wyjątki) jak poranek kojota czy show

JAKI TO FILM???????

użytkownik usunięty

Prosze pomóżcie mi mam ogromny problem i nie mogę spać po nocach bo nie mogę sobie przypomnieć nazwy filmu który ogladałem około 2 lata temu na HBO, film leciał w tym samym czasie co "13 piętro" i opowiada o tym ze ludzie którzy o ile pamietam byli kosmitami trzymali innych ludzi w kosmosie na jakimś platetoidzie czy...

więcej

Szukam bardzo pilnie dowolnej kopii filmu: Jesus Christ Superstar - może być VHS, VCD, DVD. Bardzo proszę o kontakt wszystkich, kórzy mogą mi pomóc!

Szukam wszystkich tytułów utworów wraz z wykonawcami zawartych w filmie Nadbagaż.Zależy mi na jednym jedynym utworze ale nie pamiętam wykonawcy ,a jak zobaczę tytuł lub wykonawcę to sobie przypomnę.Jak by ktoś miał to proszę przesłać mi info na komentarzu ,moja ksywa to Bolek

Wczoraj film "Dzień Świstaka" miał pierwsze miejsce na Top 100 Światowe. Ja wiem, że zaraz mnie tu wszyscy oplują, ale to chyba jakaś mała przesada. Film jest oczywiście świetny, jest to inteligentna, błyskotliwa komedia, ale... Przecież to się nie powinno w ogóle naleźć w pierwszej pięćdziesiątce! Przecież to nie jest...

więcej

Pilnie Poczebuje Pomocy!!!
Ma Ktoś Może Spis utworów z SoundTrack Mortal Combat??
Ponieważ robię koledze prezent a On szaleje na ponkcie Mortal Combata!!
Z góry dziękuje Za szybką odpowiedź

:)

Witam! Znam tylko fabule tego filmu i chce sie dowiedziec tytulu.
W pewnym miescie grasuja potwory :-), ktore zamieniaja ludzi tez w potwory :-). Moga one udawac ludzi. Grupka ludzi wie jak zamieniac potwory spowrotem w ludzi - musza byc naswietleni przez swiatlo ultrafioletowe. Pod koniec filmu juz praiwe wszyscy sa...

więcej

poszukje napisow do "blind horizon", pomozcie - nigdzie nie moge znalezc

Wiem że wystawiam się na pewną śmierć pisząc źle o Władcy. Ale chciałeme zauważyć że nie mam nic przeciwko fanom tego filmu jak i powieści. Mnie to po prostu nie interesuje!!! Nie każdy musi to lubić, prawda? Jedyne rzeczy który mnie zachwycją to praca kamery oraz muzyka. Uwielbiam ją. Mogę jej słuchać godzinami, Ale...

więcej

Nie wiem, czy ktos ogladal ten film. Ale byl tam pewien utwor, to bylo gdy oboje znalezli sie na dyskotece, utwor dosyc techno, jakis gosc w refrenie spiewa "Boom Boom, lalalaa" czy cos takiego, moze ktos kojarzy o co mi chodzi?