Nie wiem kto tam siedzi w redakcjii ale są bardzo NIE ODPOWIEDZIALNI. Czekam na film, który wygrałam we wrześniu i do tej pory nic. Mało tego, pisałam do nich a oni nie potrafią mi nawet odpisać. Nie ładnie jest tak lekceważyć swoich użytkowników. Redakcjo jesteście "ŚMIESZNI"
Witam. Chciałbym kupić film "Freeway" ( Reese Witherspoon, Kiefer Sutherland , polski tytuł chyba "Spojrzenie Mordercy" ) na dvd lub cd . Prosze o kontakt na maila - Filemaster@op.pl lub gg 1864032 . Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
szukam filmu pt"Kart racer"jesli ktos wie gdzie go mozna znalesc to prosze odzywac sie na nr gg 1190566 w godzinach od 19.00 do 00.00 lub na adres meilowy molder15@interia.pl lub molder2@interia.pl . Z gory dzieki
popieram ciebie!!!!!the ring to super horror!tyle ze ja go oglądałam z tysiac razy bo mam to na dvd,i rzeczywiście za kazdym razem sie cholernie boje.za pierwszym razem byłam na tym w kinie myślać że poszłam na znaki,ale okazało się że babka żle mi dłą bilety,ale oczywiscie nie jestem na nią zła bo film był świetny!a...
więcejW epoce kiedy polską kinematrografią rządzą lektury i seriale dla kucharek powstało "studio 35". Dajemy tonącemu widzowi oddech żeby nie zatonął w potopie tego co serwują nam "stare wilki ". Jest to świeże, młode i niezależne spojrzenie kina moralnego niepokoju na otaczające nas problemy. Jeśli daliście się nabrać to...
więcej