Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

SZUKAM FILMY POLSKIE Z 1997

użytkownik usunięty

POSZUKUJE POLSKICH FILMÓW Z 1997 A DOKŁADNIE Z KASIĄ FIGURA??

szukam

użytkownik usunięty

szukam stron gdzie mozna sciagnac filmy polskie z 1997?pomóżcie

szukam

użytkownik usunięty

Szukam filmu Klan na dzrzewie na Cartoon network jak by ktoś go znalazł to powiecie mi o tym ok?

Nie wiem kto tam siedzi w redakcjii ale są bardzo NIE ODPOWIEDZIALNI. Czekam na film, który wygrałam we wrześniu i do tej pory nic. Mało tego, pisałam do nich a oni nie potrafią mi nawet odpisać. Nie ładnie jest tak lekceważyć swoich użytkowników. Redakcjo jesteście "ŚMIESZNI"

Poszukuje serie polskiego serialu "Janosik". Jwsli ktos go posiada to prosze o kontakt.

Witam. Chciałbym kupić film "Freeway" ( Reese Witherspoon, Kiefer Sutherland , polski tytuł chyba "Spojrzenie Mordercy" ) na dvd lub cd . Prosze o kontakt na maila - Filemaster@op.pl lub gg 1864032 . Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.

Kart racer

użytkownik usunięty

szukam filmu pt"Kart racer"jesli ktos wie gdzie go mozna znalesc to prosze odzywac sie na nr gg 1190566 w godzinach od 19.00 do 00.00 lub na adres meilowy molder15@interia.pl lub molder2@interia.pl . Z gory dzieki

Jeżeli ktos lubi Heather O'rourke z filmu "Duch" niech napisze

the ring(popieram)

użytkownik usunięty

popieram ciebie!!!!!the ring to super horror!tyle ze ja go oglądałam z tysiac razy bo mam to na dvd,i rzeczywiście za kazdym razem sie cholernie boje.za pierwszym razem byłam na tym w kinie myślać że poszłam na znaki,ale okazało się że babka żle mi dłą bilety,ale oczywiscie nie jestem na nią zła bo film był świetny!a...

więcej

W epoce kiedy polską kinematrografią rządzą lektury i seriale dla kucharek powstało "studio 35". Dajemy tonącemu widzowi oddech żeby nie zatonął w potopie tego co serwują nam "stare wilki ". Jest to świeże, młode i niezależne spojrzenie kina moralnego niepokoju na otaczające nas problemy. Jeśli daliście się nabrać to...

więcej