Siemanko jestem tu pierwszy raz ale mam troche do powiedzenia w pewnej sprawie
The ring to najlepszy horror jaki zdażylo mi sie w życiu oglądać!
Widziałam dwa razy i za każdym razem się bałam >> mam nadzieję ze też go obejrzycie i tak samo poczujecie ciarrryyy ....
Chodzi o filmy z lat dwudziestych XX w. czy powojennych. Nawet nie chodzi o wersje z lektorem i tłumaczeniami byle tylko wiedzieć skąd można je wypożyczyć a może i kupić. Mieszkam w Łodzi, myślę, że na pewno istnieje tu jakaś filmoteka z takimi archiwami. Czy ktoś orientuje się w tej sprawie?
Czy ktoś zna tytuł tego wyśmienitego filmu? Pilnie go poszukuję. Opowiada on o samotnym męższczyżnie, który wybrał się na wypoczynek, gdzieś na pustkowie, pustynie czy kaniony, gdzieś w USA. Niespodziewanie nocą podchodzi do niego piękna, młoda kobieta, która tłumaczy mu, że pochodzi z innego świata i zagubiona musi do...
więcejMam pytanie czy ktos z was zna moze tytul filmu w ktorym grupa ludzi odnajduje zakopany pod ziemia kosciol w kotrym sa roone rzezby. Widzialm tylko zwiastun w kinie i nie pamietam tytulu.
To by byl rzeczywiscie dobry pomysl, ale chcialbym zeby bohaterami tego serialu byly postacie z gry "Enter the Matrix" (ktoora moze byla troche kichowata) Ghost i Naiobe.Oni byli nawet lepsi od Neo i spoolki :-)
Może ktoś z Was jest szczęśliwym posiadaczem wersji telewizyjnej Das Boot? 3 kasety po 6 odcinków? Pilnie poszukuję!!!!!!
tak sobie ostatnio myślałam żeby można było z robić historie matrixa w odcinkach....oczywiście z tymi samymi aktroami...myśle żeby miały duże wzięcie....ale pewnie i tak nasza tv kupiłaby je dopiero za 5 lat ....ale fajnie i tak by było nie?
mam problem i nikt nie chce mi pomóc :( !
czy film GLINIARZE NA MOTORACH jest wydawany na dvd
ile kosztuje gdzie mozna go kupić
????????????????????
PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!!
sunny_labonne@poczta.fm