Teraz zapolujemy na trzeciego tygrysa, lecz podobnie jak poprzednie także ten będzie postacią z moich marzeń, strukturą słowną, a nie tygrysem z krwi i kości, który ponad wszelkimi mitami stąpa po ziemi. Mam tego świadomość, a jednak jakaś siła ciągnie mnie na tę mglistą, bezsensowną, odwieczną wyprawę i wciąż,...
Ostatnio na naszym rynku pojawiła się kolekcja filmów na DVD "Kolekcja potworów". Średnia cena jednej płyty DVD to ok. 50zł. Dla porównania podaje link do stronki czeskiej z tą samą kolekcją gdzie koszt jednej płytki to ok.30 zł (299 KC) - średnia czeskich zarobków to 12000-14000 KC co daje nam...
Na pewno jest kilka aktorow,ktorzy grajac w filmie totalnie go rujnuja,lub graja postacie wk******ace na maxa! Piszcie co wam lezy na sercu.... :P
Zainteresowanych zapraszam na stronę:
http://allegro.pl/show_item.php?item=25615544
Aukcja rozpoczyna sie od 1 zł !!!1
Czym jest GHOSTS`web?
To nowy program internetowy zwiazany z filmem KRZYK Wesa Cravena...
Autor programu poszukuje 18 uczestników do stworzenia 6-ciu grup.
Każda grupa natomiast składa się z 3 osób, które odpowiednio wybierają jedną z trzech specjalizacji, w której czują się najlepiej:
pisarz, grafik lub...
Leciał kiedyś na TVP 1 był tam gosciu który wkręcił się do mafi jeździł BMW 850i tytuł zaczynał się chyba Prywatna ... ale nie jestem pewien i nie wim jak to szło dalej.
Sorki, ze pytam, ale po czym poznaje się dobrą bądz złą reżyserię? Zainspirowały mnie wypowiedzi nt. filmu Monster i IMHO opinia o reżyserze na podstawie 1 filmu nie jest na miejscu (no chyba ze ktos był na planie). Może wynika to z mojej nieznajomosci tematu, ale czyż nie jest tak, ze reżyser "spina" wszystkie...
obejrzałem sobie filmik z J.Turturo i jakoś nie moge sobie przypomnieć tytułu, wiem tyle tylko że miał on pewne nawiązania do działa szekspira ... noo i że wszyscy sie pozabijali, ostatnio sie troszke gadało na angielskim o adaptacjach tegoż autora więc chciałem wyskoczyć z czymś ciekawym ale skończyło się .... hmm,...
więcej