Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje odcinki Monty Pythona od 22 do 45. Czy ktos wie jak je zdobyc???

kiedyś czytałem, że ma powstać parodia Zorro, a reżyserami mają być ci, którzy zrobili Scary Movie. Na pewno jest to prawda, bo czytałem ten artykuł na łamach filmweb'u. Ale nie wiem czy film ten już powstał, czy jest w produkcji. Prosze o wiadomości!

nie pamiętam dużo, chodziło w nim o to że grupa ludzi zaczeła pod miastem kopać tunele bo chcialei jakies złoto czy coś takiego i na końcu filmu całem miasto się zapadło od tych tunelów. Akcja sie działa chyba na początku XX wieku albo wcześniej (chyba XIX wiek).

Jak umieścić zdięcia,plakaty,skriny,itp.??????

piątek 27.02 na Ale Kino! "Romper Stomper" z Russellem Crowe

Próbowałem byc aktywny, pododawałem nawet pare info o aktorach ale dalej punktów 0 i oczekiwanie. Wiecie moze ile w praktyce trzeba czekac by moje rewelacje zostały zaakceptowane? Bo 2 tygodnie minęło...z góry dzieki za pomoc

mam pytanie ... jak dodac zdjecia do galerii zdjec ale nie jako plakaty.... bo kilkanascie zdjec nie zostało mi zaakceptowanych... prosze o odpowiedz i pomoc! :)

Nie wiem, gdzie można znależć listę laureaów konkursów organizowanych w marcu w Filmweb. Czekam na informację.

widziałam go niestety dawno, dawno temu, ale pamiętam, że swojego czasu puszczali w telewizji ten film dość często. otóż historia dzieje się w hollywood w latach mniej więcej 40/50. jest tam młoda blondynka, która marzy, by zostać aktorką, ale nie najlepiej jej to idzie i facet, z którego jakieś dziecko wciąż się...

Zastanawiam sie czy zdarzyło wam sie oglądac jakis film, w miare interesujący, którego zakonczenie wam sie nie podobało?? Jak byscie taki film wy zakończyli gdyby to zależało od was???