kiedyś czytałem, że ma powstać parodia Zorro, a reżyserami mają być ci, którzy zrobili Scary Movie. Na pewno jest to prawda, bo czytałem ten artykuł na łamach filmweb'u. Ale nie wiem czy film ten już powstał, czy jest w produkcji. Prosze o wiadomości!
nie pamiętam dużo, chodziło w nim o to że grupa ludzi zaczeła pod miastem kopać tunele bo chcialei jakies złoto czy coś takiego i na końcu filmu całem miasto się zapadło od tych tunelów. Akcja sie działa chyba na początku XX wieku albo wcześniej (chyba XIX wiek).
Próbowałem byc aktywny, pododawałem nawet pare info o aktorach ale dalej punktów 0 i oczekiwanie. Wiecie moze ile w praktyce trzeba czekac by moje rewelacje zostały zaakceptowane? Bo 2 tygodnie minęło...z góry dzieki za pomoc
mam pytanie ... jak dodac zdjecia do galerii zdjec ale nie jako plakaty.... bo kilkanascie zdjec nie zostało mi zaakceptowanych... prosze o odpowiedz i pomoc! :)
Nie wiem, gdzie można znależć listę laureaów konkursów organizowanych w marcu w Filmweb. Czekam na informację.
widziałam go niestety dawno, dawno temu, ale pamiętam, że swojego czasu puszczali w telewizji ten film dość często. otóż historia dzieje się w hollywood w latach mniej więcej 40/50. jest tam młoda blondynka, która marzy, by zostać aktorką, ale nie najlepiej jej to idzie i facet, z którego jakieś dziecko wciąż się...