Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

nawiedzony dwór

użytkownik usunięty

lubię horrory podszyte humorem, ale jedna recenzja( i to niepozytywna) nie przekonuje mnie do tego filmu :( czy ktoś jeszcze może coś na ten temat napisać? Może jeszcze jakieś recenzje? czekam...

Zapraszamy do pobrania darmowch filmow amatorskich niezaleznej grupy - "Studio 35". Co prawda dopiero sie rozwijamy wiec nie napinajcie sie na nic superwyjatkowego ale cos sie jednak z tego krystalizuje. Co tu duzo mowic.....ocencie sami...:
http://www.kupsamochod.pl/studio35/

komedie

użytkownik usunięty

polecam:nowożeńcy,ostra jazda,nowy,dziewczyna z alabamy,wieczny student,fajna z niego babka,tajniak,statek miłości.osobiście najbardziej podobał mi sie nowożeńcy i nowy.

komedie

użytkownik usunięty

może ktoś wie jakieś tytuły dobrych filmów czodzi o komedje

złośliwe demony

użytkownik usunięty

Czy zna ktoś może oryginalny tytuł horroru pt. Złośliwe demony ?

złośliwe demony

użytkownik usunięty

Czy zna ktoś może oryginalny tytuł horrory pt. Złośliwe demony ?

www.....

użytkownik usunięty

Kto wykonuje i jaki jest tytul utworu na poczatku,w sczasie sceny milosnej i na koncu filmu www.seks.com ?Pomozcie prosze.Trzy razy ten sam utwor ,nie ma go w spisie na koncu filmu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

"Imperium zmysłów"

użytkownik usunięty

Poszukuję filmu "Imperium zmysłów". Moze ktoś wie gdzie mogłabym go kupić. Szukałam w wielu sklepach internetowych, ale niestety nigdzie go nie ma. Może ktoś zna jakiś sklep ( najpepiej internetowy albo wysyłkowy) albo ma na zbyciu ten film bo mu się znudził ( chetnie odkupię). Liczę na Was! Czekam na info.Pozdrawiam

Czy ktoś wie jak wydosatć z filmu jojedyńczą klatke? )tak zeby zrobić zdjęcie i umieścić je na strone internetowej).