Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gwieździsta noc, na pustkowiu Amerykańskich, pustynnych kanionów. W pobliżu tamtejszych stert skał, obok jakichś małych drzewek i krzaków, skąd panorama odsłaniała, daleko rozciągający się cichy i spokojny horyzont, samotny mężczyzna, zaparkował swojego jeepa. Rozpalił małe ognisko i zaparzył sobie kawy. Spojrzał w...

Wybieram sie dzis do kina i nie wiem co wybrac, prosze o porade. Wybieram pomiedzy miedzy slowami, nawiedzonym dworem, a nigdy w zyciu. Co jest najciekawsze i warte obejzenia?

Powiedzcie cos na temat tego filmu..chcialabym znac wypowiedz osoby ktora widziala film..czy jest wart tego co onm mowia?? Potzrebuje duza ilosc informacji z gory dzieki

Warsztaty Filmowe

użytkownik usunięty

Farma Filmowa jest spokojnym i magicznym miejscem w Kotli na Dolnym Śląsku, które kilka razy do roku zamienia się w tętniący życiem obóz filmowy. Zjeżdżają się tutaj miłośnicy sztuki filmowej z całego świata. Do tej pory Farma miała zaszczyt gościć takich reżyserów jak Mark W. Travis i Frederick Johntz z Californii,...

więcej

Asian Movies

użytkownik usunięty

Szukam filmów z azji (w szczególności kategorii B i C): horrorów, karate i wszelkiego rodzaju sensacyjnych. Odpowiedzi proszę na: venomous@go2.pl

Pytanie o "Symetrię"

użytkownik usunięty

Kto zrozumiał i mi wyjaśni, o co chodziło we fragmencie filmu, w którym strażnik idący przez hol nagle zatrzymuje się robi dziwną minę odwraca się i zaczyna biec przestraszony?

Meksykański Bunuel

użytkownik usunięty

W jaki sposób można zdobyć któryś z filmów L. Bunuela z jego "meksykańskiego okresu"???? Z góry dziękuję za pomoc

Do pasjii doprowadza mnie już sposób w jaki reklamuje się filmy majace wejść na ekrany kin. Tak byo w przypadku Mój Brat Niedźwiedź, który warto obejrzeć tylko dla osiów, ale w sumie to jest ich tam niewiele, a sama bajka jest nudna i mialka. Teraz Piętno, które nie jest ani trillerem, ani erotycznym, a moim zdaniem...

więcej

nic nie wiem o filmie, tylko znam zarys fabuły: trupy opanowały miasto :-)

nawiedzony dwór

użytkownik usunięty

co ja moge ci powideziec na temat tego filmu....cóż powiedziałes że lubisz horrory podszyte humorem?nie chce że byś się rozczarował ale raczej to nie jest horror....co prawda śmieszny to on jest ale bardziej nazwałabym to komedią familyjną.a co do streszczenia to nie bede ci opowiadać filmu bo głupio ci się bedzie...