Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam bardzo dobrej komedii. Idąc do wypożyczalni kolesie nigdy nie są szczerzy i wszystko chwalą w najlepsze co okazuję się totalnym gównem!! Czy zna ktoś na serio dobrą KOMEDIĘ???

szukam bardzo dobrej komedii. Idąc do wypożyczalni kolesie nigdy nie są szczerzy i wszystko chwalą w najlepsze co okazuję się totalnym gównem!! Czy zna ktoś na serio dobrą KOMEDIĘ???

Jak podchodzić do takiej megaprodukcji[?] Mnie nudził ten film, który uważam za przesycony "sztucznym" i wymuszonym naturalizmem. Cociaż, kiedyś bardzo lubiłam pana Gibsona, ale niestety tym filmem mnie nie zachwycił, po prostu wiedział jak "uderzyć" by zdobyć kasę, a nawet fortunę. Przecież ten film pobije rekordy...

Powiedz mi jaki jest twój ulubiony film a ja ci powiem kim jesteś...

Chyba wiekszośc z nas chciła by zagrać w jakimś filmie ... Kogo wy chcieli byście zagrać ???

...gdzie można zdobyć oryginalną (legalną) kopię filmu "Hair"??? Najlepiej na DVD...

Jupi:) Niedługo premiera (mam nadzieję że będzie super) filmu "Sekretne Okno" w roli głównej mój ulubiony aktor Johny Deep. Ja wiem że to może za wcześnie ale może ktoś z was miał okzję go już widzieć...? bo z tego co wiem to w stanach premiera była kilka miesięcy temu. No ale i tak czekam na premierę w polsce z...

Napiszcie co sie wam najbardziej podoba w tym filmie. Ja kocham Quentina za te wszystkie beznadziejne gadki o stopach, haszbarach i takie tam. Podoba mi sie ze zwraca uwage na takie pierdolowate szczegoly jak np. gdy Butch i Marcellus maja byc wydymani przez Zeda. Kumpel Zeda sie pyta gdzie to zrobia, a ten mu na to ze...

więcej

Jaki był największy niewypał wśród filmów, które oglądaliście?

Jaki będzie najlepszy film na Świętach Wielkanocnych według Was? Czy może nie będzie nic interesującego Was? Piszcie! Pozdrowienia!