szukam bardzo dobrej komedii. Idąc do wypożyczalni kolesie nigdy nie są szczerzy i wszystko chwalą w najlepsze co okazuję się totalnym gównem!! Czy zna ktoś na serio dobrą KOMEDIĘ???
szukam bardzo dobrej komedii. Idąc do wypożyczalni kolesie nigdy nie są szczerzy i wszystko chwalą w najlepsze co okazuję się totalnym gównem!! Czy zna ktoś na serio dobrą KOMEDIĘ???
Jak podchodzić do takiej megaprodukcji[?] Mnie nudził ten film, który uważam za przesycony "sztucznym" i wymuszonym naturalizmem. Cociaż, kiedyś bardzo lubiłam pana Gibsona, ale niestety tym filmem mnie nie zachwycił, po prostu wiedział jak "uderzyć" by zdobyć kasę, a nawet fortunę. Przecież ten film pobije rekordy...
Jupi:) Niedługo premiera (mam nadzieję że będzie super) filmu "Sekretne Okno" w roli głównej mój ulubiony aktor Johny Deep. Ja wiem że to może za wcześnie ale może ktoś z was miał okzję go już widzieć...? bo z tego co wiem to w stanach premiera była kilka miesięcy temu. No ale i tak czekam na premierę w polsce z...
Napiszcie co sie wam najbardziej podoba w tym filmie. Ja kocham Quentina za te wszystkie beznadziejne gadki o stopach, haszbarach i takie tam. Podoba mi sie ze zwraca uwage na takie pierdolowate szczegoly jak np. gdy Butch i Marcellus maja byc wydymani przez Zeda. Kumpel Zeda sie pyta gdzie to zrobia, a ten mu na to ze...
więcej