Czy ktoś dysponuje linkiem lub całym oryginalnym scenariuszem do Amelii? Bardzo pilnie potrzebuję. Dzięki.
Zapewne część z was widziała zwiastun filmu "Torque" z Ice Cube'm - czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak się nazywa kawałek z tego zwiastuna. Z góry dziękuję !!!!
jak sie nazywa film ze stallonem gdzie akca dzije sie wsrod kierowcow ciezarowek silujacych sie na rece?????
Ostatnio szukam serilai, filmow mojej mlodosci (1985). Zostala mi tylko jedna pozycja ten film/serial ukazal sie w polskiej telewizji okolo 90-91' Jest to pewnego rodzaju fantastyka+przygoda dzieci. Sa zle moce i dobre,jakies 2 swiaty pamietam ze niektorzy maja jakies tarcze rycerskie a namalowane na nich postacie...
Widziałem kiedyś urywek filmu w którym Christopher Walken tańczył w jakimś dużym holu i na schodach. W tej scenie występował i tańczył sam. Sądząc po wieku aktora, może się wydawać, że jest to w miarę nowy film. Proszę Was o pomoc w ustaleniu tytułu owego filmu.
witam
czy ktos pamieta tytul filmu s-f, ktory opowiada o obcym (stworze), ktory wbija sie w kark ludziom i przejmuje nad nimi kontrole!
z gory dziekuje za wszelkie propozycje ;)
pozdrawiam serdecznie
kasia
Czy ktoś lubi? Interesuje się?
Chodzi mi po głowie taki jeden, który widziałam kilka lat temu w kinie.
Komedio-thriller najprawdopodobniej. Była w nim cała masa ludzi dość sympatycznych w domu na wsi i jeden ktory wszystkich zabijał. Nie pamiętam za co. Zła jestem trochę na siebie bo nic więcej nie mogę sobie...