Głównym bohaterem była antropomorficzna mysz, mająca psa o imieniu Bruno. Emitowany jako wieczorynka w TVP1 około 20 lat temu.
Obejrzałem właśnie film: MaXXXine to jest ostatnią część tej trylogii filmowej (Pozostałe części to X i Pearl ) Jak oceniacie całą tą serię z Mią Goth w roli głównej ? Osobiście uważam że te filmy były jak na nasze czasy mizernej sztuki filmowej przyzwoite ale nie były arcydziełami niestety.
Witam kojarzy ktos film o handlu dziecmi do niemiec. Pamietam cos ze chlopacy mlodzi chyba zaczynali cos w klubach bojserdkich itp napewno nie smalll world
To był film chyba z lat 80 albo 90 o pewnej kobiecie która pracowała w barze. Bar nie przynosił żadnych dochodów więc aby przyciągnąc klientów postanowiła pokazywać klientom sztuczki magiczne.
Cześć,
Od kilku dni walczę w poszukiwaniu filmu, którego motywem przewodnim jest ciasto po którym się umiera (wychodzą oczy, ciało zaczyna gnić), w grę wchodzą też relacje rodzinne natomiast akcja skupia się na tym "zabójczym cieście'". Film należący raczej do starszych produkcji, pamiętam tylko tyle że widziałem go...
Fabuła filmu rozgrywała się w średniowieczu. Starzec w jutowej sukmanie, któremu rozpalonym żelazem wypalono oczy i mały chłopiec, który prowadzi tego starca przez jakieś stepy, pagórki .. chyba wracają do domu
Zniknęły w erze wirusa celebryty. Miałam nadzieję, że wrócą w 2023, ale nawet standy do nich zostały zlikwidowane w lokalnym CC. W multikinie nie wiem, jak jest. Może ktoś pracujący w kinie wie? Czy ulotki już zniknęły na dobre?
Witam !
Czy ktoś z Was zna jakiś film-składankę typu "Ukryta kamera" ? Oczywiście taką, która ma swoją stronę na Filmweb`ie ?
Nie musi być to film z Polski - kraj produkcji się dla mnie nie liczy .
Mogą też być cykliczne programy tego typu nadawane w jakiejś polskiej telewizji ogólnodostępnej.
Z góry dziękuję i...