Film raczej jest dość stary. Podejrzewam że maks 2005. ale pewnie lata 90.
Opowiada o włamaniu do domu pewnej rodziny.
Wiem że jest tam scena z tym jak antyterrorysci probują wyciąć kawałek szkła w drzwiach od balkonu albo coś takiego. POmóżcie !!!.
Niewiele z niego pamiętam, bo widziałam go bardzo dawno. Wiem że był to film z tym klasycznym schematem: ona cicha i nieśmiała, on przystojny i najpopularniejszy w szkole. Główna bohaterka chyba była blondynką. Film kończy się jakoś tak że wychodzi na jaw jakaś choroba głównego bohatera i jeszcze chyba dziewczyna...
Hej, pamiętam tylko jedną scenę, oglądałem jeszcze za dzieciaka. Gość a w zasadzie raczej cyborg, jedzie po drodze na ścianie kanionu w takim pustynnym klimacie, zatrzymał się i wyszedł w jakimś celu z wozu, taki wielki badass, był łysy albo miał bląd irokeza, chyba palił cygaro i na pewno miał naszyjnik z ludzkich...
Hej. Jak byłam mniejsza to oglądałam film - była tam kobieta bardzo skromna, nieśmiała, która miała męża i chyba była bibliotekarka(?) albo chodziła do biblioteki, poznala(chyba) młodszego chłopaka i zdradziła męża, po czym ten młodszy ją napastował, gdy on go odrzuciła.. a po czasie zabrał sie za jej córkę tzn....
To są moje 2 jedyne seriale które obejrzałam (zawsze sięgałam po książki) ale się w nich zakochałam. Są dla mnie idealne. Szukam w tej chwili czegoś następnego ale nie za bardzo mi to idzie moglibyście mi pomóc?
Film od młodym chłopcu który jest z mama i obrzydliwym ojczymem pamiętam okropna scene w kuchni gdzie on chwyci jego matkę z tyłek jest obleśni a potem jak on ucieka to ten pajac mówi w telewizje ze to nie jego bachor czy cos w tym stylu ze nigdy nic nie wyszło by takiego z jego lędźwi :D Jego matka miala jakas...
Poszukuje japońskiego lub chińskiego horroru którego fragment oglądałem z tatą dawno temu. Pamietam, że film był o małej dziewczynce i jej matce. Duch/demon upodobnił się do tej dziewczynki i sprawił że matka myślała, iż demon to jej córeczka. Dalej nie pamietam ale pamietam, że na zakończenie było jak po paru latach...
więcej
Szukam 2 starych filmow
1. Opiekunka zajmujaca sie dzieckiem, ktore ciagle plakalo 3x powiedziala, ze go jie cjce i jakis troll je porwal
2. O kobiecie, ktora sie zmieniala w jakies zwierze? ...i mordowala ludzi( kochankow)
3. O wampirzycy, ktora trzymala wszystkich swoich kochankow na strychu w trumnach
Cześć,
szukam filmu który bardzo dawno temu oglądałem w HBO lub w UPC.
Bohater był Bośniakiem lub Serbem i wyjechał na wojnę zostawiając żonę w ciąży. Nigdy nie poznał swojego syna. Gdy syn dorósł był żołnierzem przeciwnika. Ojciec zabił go nie wiedząc że to jego syn. Na końcu filmu dowiaduje się kogo zabił i...