Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film raczej jest dość stary. Podejrzewam że maks 2005. ale pewnie lata 90.
Opowiada o włamaniu do domu pewnej rodziny.
Wiem że jest tam scena z tym jak antyterrorysci probują wyciąć kawałek szkła w drzwiach od balkonu albo coś takiego. POmóżcie !!!.

Niewiele z niego pamiętam, bo widziałam go bardzo dawno. Wiem że był to film z tym klasycznym schematem: ona cicha i nieśmiała, on przystojny i najpopularniejszy w szkole. Główna bohaterka chyba była blondynką. Film kończy się jakoś tak że wychodzi na jaw jakaś choroba głównego bohatera i jeszcze chyba dziewczyna...

Hej, pamiętam tylko jedną scenę, oglądałem jeszcze za dzieciaka. Gość a w zasadzie raczej cyborg, jedzie po drodze na ścianie kanionu w takim pustynnym klimacie, zatrzymał się i wyszedł w jakimś celu z wozu, taki wielki badass, był łysy albo miał bląd irokeza, chyba palił cygaro i na pewno miał naszyjnik z ludzkich...

Hej. Jak byłam mniejsza to oglądałam film - była tam kobieta bardzo skromna, nieśmiała, która miała męża i chyba była bibliotekarka(?) albo chodziła do biblioteki, poznala(chyba) młodszego chłopaka i zdradziła męża, po czym ten młodszy ją napastował, gdy on go odrzuciła.. a po czasie zabrał sie za jej córkę tzn....

To są moje 2 jedyne seriale które obejrzałam (zawsze sięgałam po książki) ale się w nich zakochałam. Są dla mnie idealne. Szukam w tej chwili czegoś następnego ale nie za bardzo mi to idzie moglibyście mi pomóc?

Film od młodym chłopcu który jest z mama i obrzydliwym ojczymem pamiętam okropna scene w kuchni gdzie on chwyci jego matkę z tyłek jest obleśni a potem jak on ucieka to ten pajac mówi w telewizje ze to nie jego bachor czy cos w tym stylu ze nigdy nic nie wyszło by takiego z jego lędźwi :D Jego matka miala jakas...

Poszukuje japońskiego lub chińskiego horroru którego fragment oglądałem z tatą dawno temu. Pamietam, że film był o małej dziewczynce i jej matce. Duch/demon upodobnił się do tej dziewczynki i sprawił że matka myślała, iż demon to jej córeczka. Dalej nie pamietam ale pamietam, że na zakończenie było jak po paru latach...

więcej

Szukam 2 starych filmow
1. Opiekunka zajmujaca sie dzieckiem, ktore ciagle plakalo 3x powiedziala, ze go jie cjce i jakis troll je porwal
2. O kobiecie, ktora sie zmieniala w jakies zwierze? ...i mordowala ludzi( kochankow)
3. O wampirzycy, ktora trzymala wszystkich swoich kochankow na strychu w trumnach

Cześć,
szukam filmu który bardzo dawno temu oglądałem w HBO lub w UPC.
Bohater był Bośniakiem lub Serbem i wyjechał na wojnę zostawiając żonę w ciąży. Nigdy nie poznał swojego syna. Gdy syn dorósł był żołnierzem przeciwnika. Ojciec zabił go nie wiedząc że to jego syn. Na końcu filmu dowiaduje się kogo zabił i...

Wie ktoś może czy film Judy będzie miał premierę w kinach naszego kraju ? A jeżeli tak to kiedy ? Bo w zapowiedziach premier na tym portalu tego filmu nie widzę. A jestem bardzo zainteresowany tym filmem i z chęcią pójdę na ten obraz to kina, jeżeli będzie to u nas wyświetlane.