Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć,

Film rozgrywa się chyba na jakieś francuskiej lub włoskiej wiosce mieszka tam ksiądz, który chyba pomagał ludziom, nie pamiętam całego filmu ale pamiętam, że na koniec wszyscy zostają rozstrzelani.

Ktoś ma pomysły? :)

Witam, szukam filmu który widziałem kiedyś w telewizji ale nie mam pojęcia jak się nazywa. A więc tak, pamiętam tylko że był jakiś facet czyli główny bohater filmu lata z telefonem po mieście i gadał z jakimś terrorystą. Ten facet chyba nie mógł przerwać rozmowy bo ktoś zginie (wydaje mi się że jakaś kobieta którą ten...

więcej

Zwykła historia Kopciuszka ale zapadła mi w pamięć. Oglądałam w latach 90. Kościuszkiem była brunetka. Lekko krecone wlosy. W filmie były dwa bale. Na jeden, pierwszy, wróżka ubrała Kopciuszka w złotą sukienkę. Na drugi w srebrzysto białą. Pamiętam że zanim z dyni powstała kareta, Kopciuszek musiała sama wydłubać...

Cześć, szukam filmu, w którym ktoś jest w windzie i z niej znika i nie wiadomo jak to się stało. I tylko to mi zostało w pamięci z tego filmu, z niczym nie mogę tej sceny skojarzyć. Był to też chyba thriller, bo w tej windzie było chyba też jakieś przestępstwo.

szukam filmów w których nie umieją poradzić sobie z agresją i mogą być takie, że zostali skierowani na terapie

Witam, szukam czarno białego filmy sf w którym koleś ciagle przemierzał jakieś dziwne wnętrza które jakby żyły a na początku jakby się rodził z nich... dawno temu widzialem pamoetam ze super bylo ale nie pamietam co to za film

Jesli ktos ma ochote podyskutowac o filmach/serialach, ktore obejrzalem to mozna zaprosic do znajomych ;)

Witam, Szukam filmów o tematyce więziennej, oglądałem np. Skazani na Shawshank, symetria, Felon (który jest chyba najlepszym filmem jaki do tej pory oglądałem 10/10)

Mile widziane propozycje podobne.

Szukam filmu chyba USA pamiętam dosłownie mały urywek. Małżeństwo kupuje dom po wprowadzeniu się chyba kobieta zrywając tapety ze ścian by wyremontować dom zauważa, że pod warstwą tapet są jakieś wizerunki ludzi, chyba tych co poprzednio tam mieszkali??? Zaczyna szperać po domu i z rysunków na ścianach wnioskuje, że są...

więcej

Czy ktoś może zna tytuł tego filmu? :)
https://www.youtube.com/watch?v=L3LdEz569yI