Szukam kryminału, który "leciał" w TV zapewne w latach 80-90 po Dzienniku (albo i później w nocy :) )
Opowiadał o kobiecie, która przez agencję matrymonialną poznaje mężczyznę. Łączy ich wspólna pasja - hodowla kwiatów (chyba orchidei). Umawiają się u niego na randkę i okazuje się, że facet jest mordercą, który...
Poszukuję Komedii Rok Lata 80 90 Nie Jestem Pewien Ale Fajna Komedia O Kolesiach co Na Począdku Filmu Wydobywali Ropę Naftową Wywiert Wybuchł i Goniła ich policja . Wpadli na Pomysł By Zbudować Samolot I Kradli Części z lotniska Zbudowali Chcieli Polecieć i Samolot Wybuchł :D Potem Mieli Pomóc By Złodzieje Nie...
Cześć,
Film rozgrywa się chyba na jakieś francuskiej lub włoskiej wiosce mieszka tam ksiądz, który chyba pomagał ludziom, nie pamiętam całego filmu ale pamiętam, że na koniec wszyscy zostają rozstrzelani.
Ktoś ma pomysły? :)
Witam, szukam filmu który widziałem kiedyś w telewizji ale nie mam pojęcia jak się nazywa. A więc tak, pamiętam tylko że był jakiś facet czyli główny bohater filmu lata z telefonem po mieście i gadał z jakimś terrorystą. Ten facet chyba nie mógł przerwać rozmowy bo ktoś zginie (wydaje mi się że jakaś kobieta którą ten...
więcejZwykła historia Kopciuszka ale zapadła mi w pamięć. Oglądałam w latach 90. Kościuszkiem była brunetka. Lekko krecone wlosy. W filmie były dwa bale. Na jeden, pierwszy, wróżka ubrała Kopciuszka w złotą sukienkę. Na drugi w srebrzysto białą. Pamiętam że zanim z dyni powstała kareta, Kopciuszek musiała sama wydłubać...
Cześć, szukam filmu, w którym ktoś jest w windzie i z niej znika i nie wiadomo jak to się stało. I tylko to mi zostało w pamięci z tego filmu, z niczym nie mogę tej sceny skojarzyć. Był to też chyba thriller, bo w tej windzie było chyba też jakieś przestępstwo.
szukam filmów w których nie umieją poradzić sobie z agresją i mogą być takie, że zostali skierowani na terapie
Witam, szukam czarno białego filmy sf w którym koleś ciagle przemierzał jakieś dziwne wnętrza które jakby żyły a na początku jakby się rodził z nich... dawno temu widzialem pamoetam ze super bylo ale nie pamietam co to za film
Jesli ktos ma ochote podyskutowac o filmach/serialach, ktore obejrzalem to mozna zaprosic do znajomych ;)