Czy w filmie Aż po grób z 1995 roku Katherine Kelly Lang występuje w erotycznych scenach pokazując swe wdzięki?
Witam. Szukam filmu w którym włamano się do domu matki i córki, z tego co pamietam córka zamknęła się w jakimś sejfie razem z włamywaczami. Potem trzeba było podać jej zastrzyk bo była chora na cukrzyce czy cos podobnego. Pamietam tez ze w trakcie włamania przyjechał policjant ale matka nic nie mogła mu powiedzieć bo...
więcej
a jakże z tytułem filmu.
Film SF, Ziemię atakują obcy (albo roboty obcych). Grupka nastolatków próbuje przeżyć. Charakterystyczne jest to, że cały czas to filmują, a film jest jakby odtworzeniem zapisu z karty pamięci kamery. Film bez happyendu.
pozdro
Cześć, szukam filmu sprzed wielu lat, min 8 keidy zobaczyłem scenę z tego filmu. Mianowicie chodzi mi o film gdzie główny bohater ucieka przed jakimiś ludźmi który nie mogą go zabić ale mogą zadać mu ból, ubrani byli w takie skórzane kombinezony. Kiedy go złapali babeczka wbila mu wielką strzykawek w zebra później w...
więcej
Hej szukam dwóch filmów z scenki na YouTube zaciekawiły mnie on i z chęcią bym obejrzał cały film dołączam link do filmu pierwsza scenka zaczyna się w minucie 4.15 a druga w 5.50 z góry dziękuję https://youtu.be/KpfcoZT3jx8
...wydaje się, że mąż ją zabije siekierą lub jakimś drągiem, ale uderza obok.
Akcja rozgrywa się na Bałkanach. Ona wcześniej pracowała jako pokojówka dla angielskiej, czy amerykańskiej pary. W tym regionie straszne zacofanie, kobieta z czasem staje się bardziej świadoma i wdała się w "trójkąt", ale mąż ma...
Oglądałem dawno temu taki film i chciałbym go powtórzyć i pamiętam tylko z tego filmu, że ludzie siedzieli w jakimś schronie i była ekipa z ekspedycją w poszukiwaniu chyba zdatnej ziemi do upraw czy coś takiego i wracając z tej ekspedycji śledzili ich kanibale i zaatakowali ten schron. O ile dobrze pamiętam panowała...
więcej
1. Polski, kręcony chyba w latach 90. Występują dwie dziewczyny: jedna ma krótkie blond włosy, druga długie ciemne plus okulary. W jednej scenie biją się ze sobą i plują na siebie w innej okularnica nazywa blondynę popychadłem.
2. Zagraniczny, kolorowy, na oko lata 70-80, pamiętam 4 sceny
- chłopiec wpycha kobiecie...
Film jest horrorem klasy C, zdecydowanie. Pamiętam, że jedną ze scen był stosunek kobiety i właściciela motelu po tym jak zamknęła swojego syna w szafie ze słuchawkami na uszach a on ją walił od tyłu.
Ogólnie motel/hotel? atakowały jakieś zmutowane gówna czy inne potwory i bronili się ludzie w jakiejś redneckiej...