Szukam filmu gdzie była scena z grubszy nieco chłopcem dziwnie gestykulujacym na jakimś 'stojącym' przyjęciu bądź imprezie. Rzecz się działa prawdopodobnie na 2 piętrze. Ten chłopiec nic nie mówi, jest tylko przejazd kamery pomiędzy gośćmi a chlopiec(chyba w marynarce czarnej) słucha dorosłych, którzy stoją koło niego...
więcej
Film opowiada o młodej kobiecie, która kupiła hotel, który okazał się do remonu. W remoncie pomaga Jej facet, którego wcześniej poznała przypadkiem, lecz dopiero później okazało się, że jest "majstrem". Fillm był kilka dni temu reklamowany na Netflixie
szukam polskich filmów więziennych (obejrzałem Git (2015) i Symetria (2003)) - poszukuje właśnie coś w takim klimacie.
To byl film w którym starsi ludzie spuszczali krew z innych ludzi zeby ja potem pic by żyć dłużej, zwabiali ludzi do domu potem ich usypiali i sprowadzali do piwnicy, a następnie spuszczali z nich krew
witam , szukam filmu .
dokladnie nie pamietam co w nim bylo tylko niektore watki , film z gatunku raczej thiler .
pamietam ze byl motyw ze gosc chcial chyba uratowac swoja rodzine lub syna i musial robic chyba jakies rzeczy i natrafil do rodziny ktora w zamknietym pokoju trzymala dzieci lub dziecko ktore tam...
Dziewczyna randkowała z chłopakiem przez internet. Zaplanowali spotkanie, ale ona stchórzyła i wysłała swoją przyjaciółkę, on natomiast wysłał swojego kolege. Dopiero na końcu wszystko okazało się jak to było naprawdę i happy end. Akcja dzieje się w Święta Bożego Narodzenia.
Proszę o pomoc :)
..,że znowu mam w głowie scenę i nie potrafię połączyć jej z konkretnym filmem :) może ktoś pomoże. Pamiętam tylko urywek mam wrażenie, że to niedawno oglądałam ale nie wiem..
Więc tak dwóch facetów jeden zdecydowanie starszy od drugiego. Ten starszy wkłada pod auto lusterko ten młodszy pyta "co my tu właściwie...
Film familijny z lat 80. Z tego co pamiętam to chłopiec nazywał się Luca Fortini (8-10 lat), przemierzył długą drogę szukając mamy. Akcja działa się w pobliżu gór (chyba Andy), podróżował ciężarówką na gapę. Posiadał mały komputerek nazywany "tu tu" (jakoś tak). Wołając pomocy było słyszalne "AJUTO"
Ktoś coś pamięta...