Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jak w tytule szukam filmu ale za dużo z niego nie pamiętam . Grupka ludzi siedzi w jakimś pokoju myślą chyba że to rząd ich tam zaprosił żeby rozwiązać jakies zagadki czy ankiety a to jest jakiś eksperyment czy coś .kojarzy mi się też jednemu z nich udaje się wydostać z pokoju . więcej nie pamietam

Pamiętam scenę w której kobieta mówi dla 2 kobiety, że jej mąż podnieca się i chciałby żeby podczas seksu miała swoją koszulkę z baru czy restauracji w której pracuje. Podczas 1 ze scen koleżanka zakłada tą koszulę i za zgodą partnerki idą we 2 do pokoju gdzie mąż śpi. Budzi go, mąż jest zdezorientowany a obecna...

Witam szukam filmu ale nie pamietam tytułu pomoże ktoś ?
Film jest o dziewczynie z domu dziecka i jak sie staje pełnoletnia właścicielka domu dziecka powiedziała jej ze szuka ją matka. matka szuka ją tylko po to żeby dostać spadek po mężu który został zapisany na tą córke. Pozdro

Szukam filmu po scence z YouTube zobaczyłem tą scenkę i spodobało mi się podżucam wam link do tej scenki zaczyna się ona od 3 minuty https://youtu.be/ObCKqm4f5hU

Witam. Szukam filmu prawdopodobnie Sci-Fi. Z fabuły pamiętam tylko tyle że nastoletni chłopak miał jakiś wypadek bądź został pobity w wyniku czego jakiś fragment jego telefonu złączył mu się z mózgiem i dzięki temu sterował sprzętem elektronicznym dzięki czemu został hakerem. Z góry dziękuję za pomoc

Szukam pewnego filmu z lat 80 lub początku 90 - wtedy były na kasetach vhs :) to był chyba horror może thriller raczej USA - pamiętam tylko kilka scen (to było ponad 20 lat temu...)
oto co pamiętam: parking, seks w aucie lub w pokoju przy parkingu, prostytutka jakiś facet, ktoś zostaje zabity...
inna scena: facet...

Taką rozkminkę mam , według was kto by wygrał

Był kiedyś taki film, jedną z pierwszych scen było to że żołnierze wyrzucili płaczące dziecko przez okno z bloku, potem były pokazane gwałty na kobietach, padało chyba pytanie o umiej ętnośc gotowania czy coś takiego....

Ktoś wie moze jaki ten film miał tytuł?

Poszukuję filmu niestety mało pamiętam ,są dwie przyjaciółki jedna zaprasza drugą na nocowanie i chyba ktoś kręci się przed ich domem ,później okazuje się ze jedna z nich została porwana. Potem przyjaciółka jej szuka i jedzie samochodem za porywaczem, pamiętam też jakąś scenę w szklarni chyba tam walczyli , i na koniec...

więcej

Cześć, może ktoś skojarzy o jaki film mi chodzi :)
Oglądałem go będąc dzieckiem w latach 80-90 (prawdopodobnie z cyklu "Perły z lamusa")
Film fantasy s-f, pamiętam scenę , w mieście przyszłości gdy głównego bohatera próbuje pogryźć lalka zasilana kablem z prądu :) w ostatniej chwili ratuje go wyciągnięcie...