Witam , poszukuje filmu w którym pewien facet wiezil kobietę w swoim tajemniczym pokoju , domu . W tym filmie było również 2 chłopaków, którzy wpadli na jego trop, jak jeden ukradł mu auto kiedy ten był w restauracji i włamał się do domu. Później kilkukrotnie wzywał policję, ale nic to nie dało. Na końcu facet...
więcejlecial w tv,opowiadal o parze,facet psychopata, mial 25 lat,dziewczyna ok 18,mieszkala z nim w wynajmowanej przyczepie,nie mieli na oplaty,spotkali pare,porzadnych,wyksztalconych na autostopie,ktorzy pozalowali ze ich zabrali,by;a scena jak na jakims zajezdzie ten facet zabil w toalecie goscia dla forsy i okradl,a...
Szukam czegoś na podobieństwo ,,player one" i ,,Iboy" i ,,upgrade" tylko żeby głowny bohater nie był kobietą nie cierpie tej gry aktorskiej
Pamiętam tylko ostatnia scenę. Trwa impreza w pokoju zamknięte dwie osoby siedzą na krzesłach A w nich jest wymierzony pistolet pada strzał i ekran gaśnie. Oglądałam go dawno temu i chętnie wrócę do niego znowu
Pamiętam ze kiedyś oglądałam taki film chyba na tvp z 10l temu może mniej może więcej troche o mlodziutkiej dziewczynie która zakochała się w chlopaku poklocila się z rodzicami i odseparowala się od nich wzięli ślub on się strasznie wtedy zmienił. Ona rodziła dzieci. On zaczął się nad nią znecac bić wykorzystywać...
Szukam horroru z niedawnych lat, kobieta próbuje zlapac dzieci uciekające na strych i tlucze glowa o wlaz lub sufit, na koniec chyba jej syn wchodzi do domki na drzewie gdzie odbywaja sie jakieś modly. Pomoże ktoś?
Witam. Poszukuję bajki lub film który leciał kiedyś na Jetixie jednak pamiętam tylko kawałek intra którym się zaczynała. Była taka tajemnicza muzyczka i las pokryty mgłą, potem pojawiała się taka ciemna twarz gościa i potem było widać takiego zakapturzonego czarownika z różdżką z rozłożonymi rękami a za nim płomienie....
więcej
Witam
Szukam filmów o kobietach które przeciwstawiają się swoim oprawcom . Może to być agresywny mąż,agresywni koledzy ze szkoły itp .
Ważne nie chodzi mi o filmy gdzie kobieta świruje i zaczyna np szukać zemsty bierze siekierę i wszystkich zabija . Agresor ma dostać za swoje nawet po pysku,ale ma przeżyć . Mile...
Hej! Mam problem. Piszę pracę na temat reinterpretacji mitu o Narcyzie w kulturze popularnej i szukam jakichś filmów, w których ten motyw jest obecny. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
Widziałem kiedyś w tv film o facecie, który przyjeżdża chyba do Irlandii do dużego domu i będąc jakimś chyba cherlawym intelektualistą broni się skutecznie przed atakiem miejscowych. Byłem przekonany, że grał tegoż bohatera Dustin Hoffman, ale w filmografii nie znalazłem u niego takiego filmu. Co to mogło być i kto tam...
więcej