Witam. Poszukuję bajki lub film który leciał kiedyś na Jetixie jednak pamiętam tylko kawałek intra którym się zaczynała. Była taka tajemnicza muzyczka i las pokryty mgłą, potem pojawiała się taka ciemna twarz gościa i potem było widać takiego zakapturzonego czarownika z różdżką z rozłożonymi rękami a za nim płomienie....
więcej
Witam serdecznie
Poszukuje jednego filmu
W danym filmie młody chłopak traci mamę, która umiera, przekazując mu jakiś pilot lub urządzenie, które pozwala mu panować nad wiatrem lub jakąś inną mocą, dokładnie nie pamiętam, wiem tyle ze jak to użyje to go to omija. W dalszym czasie ucieka do stodoły i później odnajduje...
witam jakis czas temu obejrzalem film byl to horror lub thriller o rodzinie ktora kupila dom ale okazalo sie ze w scianach mieszka syn poprzednich wlascicieli nocami wychodzil i wyjadal im z lodowki itp. na koncu filmu bylo ze corka ludzi ktrzy kupili dom ucieka przed niechcianym lokatorem i go chyba zabija nie...
Otóż przypomniała mi się pewna scena z jednego filmu i nie mogę go nigdzie znaleźć może ktoś skojarzy tytuł do rzeczy w filmie pamięta że był typ który pracował w jakiejś grupie i dostał pieniądze całej tej grupy i miał nigdzie nie przewalić tej kasy po czym pojechal na mecz z dziewczyną i wziął udział w zakładzie...
Bardzo proszę o pomoc...
szukam filmu nie pamiętam tytułu niestety wiem że grał tam Burt Lancaster wiec tak
Wszystko działo się podczas wojny biedna dziewczyna przyjechała do miasteczka za pracą by pomóc rodzicom weszła do takiej knajpki i tam byli żołnierze i tam poznała jednego z nich który był pilotem i tak się...
Dwóch oprawców (być może bracia?) nie pamiętam za co ale są ścigani przez policję (być może za zamach?). Przez długą część filmu uciekają przed glinami w między czasie biorą jakiegoś zakładnika. Chyba kradną mu auto i każą ze sobą jechać. Są bardzo zestresowani i się kłócą. Zakładnika po jakimś czasie wypuszczają albo...
więcejSzukam komedii brytyjskiej która oglądałem około 7 lat temu o raperze który na początku filmu dostaje w twarz i ma kolegę czarnoskórego który ubiera prawie wszystko w tym samym kolorze np. Czapka koszulka niebieskie a na następny żółte itd.
witamszukam tytułu filmu chyba z nowszych o mezczyznie który jest sam w gorach zima chyba się rozbija później ratwonicy go znajduja i tez się rozbijają ale on ratuje dziewczyne i ja bierze na sankach przez gory
Szukam filmu, który oglądałam kilka lat temu, więc nie jest najnowszy. Myślę, że powstał po 2000 roku. Pamiętam tylko, że zaczynał się sceną, w której kierowca potrąca zwierzę i chowa je do bagażnika. Zatrzymuje go policja, ale na szczęście nie przeszukuje auta i kierowca wraca do domu. Ten bohater (chyba jakiś sławny...
więcej
Szukam filmu który oglądałem bardzo dawno temu na DVD.
Film może być z lat 2000-2005 ale nie jestem pewny. Jego tytuł to było coś chyba z amerykańskim imieniem. Billy albo jakoś tak... Była to komedia i to dość zryta, o jakimś zwariowanym gościu :D
Przykładowe sceny które pamiętam:
- Gościu jedzie samochodem i...