Fabuła filmu - dziennikarka zakłada się ze znanym podrywaczem, że ten nie da rady zrobić uwodziciela z pewnego faceta, który jest mega ofermą w relacjach z kobietami. Podrywacz podejmuje wyzwanie, film generalnie opowiada o przemianie tego "fajtłapy" w atrakcyjnego faceta, o całym procesie, zmianie podejścia do życia....
więcejSzukam filmu gdzie w finałowej scenie facet robi sobie koktajl wychodzi na balkon bogatego mieszkania po czym zostaje zatrzymany przez służby bo w innym pokoju jest zmasakrowane ciało
Nie pamiętam o nim jakoś dużo, wiem że nie jest on na pewno nowy bo oglądałem go dość dawno temu z rodzicami.
Opowiadał o chłopaku ktory nie pamiętam jak poznał ludzi z którymi robił jakieś przestępstwa, pamiętam jeszcze że na końcu filmu oszukał policję aby myśleli że tamci ludzie to wytwory jego wyobraźni i ze ma...
Witam serdecznie. Od bardzo długiego czasu poszukuje filmu Radiowe Ja (Making Waves) z roku 2004. Kiedys bardzo dawno go oglądałem na jakims programie (nie pamiętam jakim) . Szukam go od wielu lat z racji tego hobby które jest głównym wątkiem w tym filmie. Bardzo prosze o pomoc. Dziękuję
Może ktoś pamięta film, był w TVP w dziewięćdziesiatym ktoryms roku.
Była tam dziewczyna, która pracowała stojąc na wystawie, pamiętam że stała w różowej sukience i zobaczył ja chłopak. W ostatniej scenie ona jedzie z nim w kartce, nie pamiętam czy miał wypadek, czy coś innego. I W tej ostatniej scenie mam wrażenie...
Witam, szukam filmu horror o zombie. Pamiętam, że chłopak poszedł do toalety, patrzył w lustro i zobaczył jak mu wypadają zęby, odpadają paznokcie, oraz wypadają włosy z głowy. Chłopak miał wtedy czarne oczy. Następnie zaczął sikać krwią albo na czarno. To tyle pamiętam, mam nadzieję że ktoś skojarzy film bo bardzo mi...
więcejPoszukuję bajki, która leciała kiedyś w TV. Pamiętam tylko tyle, że głównym bohaterem był prawdopodobnie rudy chłopak. Bajka była o jakimś złotym jajku, które dostał w prezencie mały chłopczyk, prawdopodobnie był księciem. Z tego jajka po jakims czasie wykluła mu się kaczka. Pamiętam jeszcze, że chłopiec miał złą...
Film z lat 80/90. Mężczyzna i dziewczynka jako zebracy chodzą po ulicach NY, są kieszonkowcami. Dziewczynka odwraca uwagę. Ma blond włosy. Pewnego razu starają się okraść kobietę która nie poznaje się na ich zamiarach. Zaprasza ich do domu, kapie dziewczynke, karmi ich. Po czym oni chyba ją okradają i idą do lombardu...
więcej
Cześć wszystkim! Liczę na waszą pomoc. Otóż szukam filmu a mam fragment tylko jednej scenki i nie mogę sobie przypomnieć ani tytułu ani aktorów. W przekładzie na polski fragment rozmowy brzmiał tak : "(rudowlosa kobieta)- nie za bardzo pan ryzykuje zażywając kokainę z noża?
(Mezczyzna od noza i narkotykow)- kokainę?...