wITAM SZUKAM SERIALU O WOJNIE NIE ZNAM TYTULU ALE AKACJA ROZGRYWA SIE W CZASIE WOJNY I ZE Z BOHATERAMI COS PRZZYJDZIE NA LAD W RADIU PODAWALI ZE NWOSC ALE TYT\ULU NIE ZNAM
Witam forumowiczów.Poszukuję filmu z gatunku western komediowy.Pamiętam,że była taka scena,że pewny indianin bił po twarzy białego i odwrotnie.Podchodzi w pewnym momencie wódz indian i mówi do białego,że to jest ich wioskowy głupek czy półgłupek.Nie pamiętam tytułu i tylko tą scene.Wie ktoś co to za film może być?
Szukam filmu który leciał pod koniec lat osiemdziesiątych lub dziewięćdziesiątych w TVP. Nie pamiętam tytułu ani całej fabuły. Film opowiada chyba o mścicielu karatece który walczy z gangiem motocyklowym w pewnym miasteczku. Jest tam chyba motyw gwałtu pewnej młodej dziewczyny Chyba było kilka części tego filmu....
film w ktorym chory chlopak porywa swojego lekarza i razem podrozuja przez usa. pamietam ze
chlopak byl lysy
kiedyś oglądałem Chinki film, ale nie oglądnałem ten film do konca, sytuacja była taka ze chinska Policja zwerbowała kobiety, te kobiety przeszkolili do Walki z przestępcami, wie ktoś jak nazywa sie ten film ?
Ukraina raz nakreciła film Wojenny (to bylo niedawno ) w którym jest pokazana wojna miedzy Ukrainą a tymi Rosyjskimi nazistami , pamieta ktoś jak ten film nazywa się ?
Od dobrych kilku miesięcy szukam filmu ale poddaje się i błagam niech mi ktoś pomoże bo zwariuje.
Jest to amerykański film chyba z lat 90, głównie chodzi w nim o to że jest tam magiczna małpka zabawka która ma w rękach talerze jak od perkusji i jak w nie klaska to dzieje się coś złego i ktoś umiera.
Jak ktoś coś...
Witam , nie jest to gra ale jest tutaj dużo weteranów i na pewno ktoś pomoże. Poszukuje gry ale konkretnej.
Mianowicie co pamietam :
gra bardzo przypominalo Montezume tylko róznia sie jednym szczegolem . Mianowicie jak sie umieralo nasz ludek tak pecznial i stawal sie gruby i spadal na dol planszy i trzeba bylo od...