Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wITAM SZUKAM SERIALU O WOJNIE NIE ZNAM TYTULU ALE AKACJA ROZGRYWA SIE W CZASIE WOJNY I ZE Z BOHATERAMI COS PRZZYJDZIE NA LAD W RADIU PODAWALI ZE NWOSC ALE TYT\ULU NIE ZNAM

Witam forumowiczów.Poszukuję filmu z gatunku western komediowy.Pamiętam,że była taka scena,że pewny indianin bił po twarzy białego i odwrotnie.Podchodzi w pewnym momencie wódz indian i mówi do białego,że to jest ich wioskowy głupek czy półgłupek.Nie pamiętam tytułu i tylko tą scene.Wie ktoś co to za film może być?

może szanowni forumowicze podpowiedzą gdzie mogę obejrzeć ten serial ?

Szukam filmu który leciał pod koniec lat osiemdziesiątych lub dziewięćdziesiątych w TVP. Nie pamiętam tytułu ani całej fabuły. Film opowiada chyba o mścicielu karatece który walczy z gangiem motocyklowym w pewnym miasteczku. Jest tam chyba motyw gwałtu pewnej młodej dziewczyny Chyba było kilka części tego filmu....

film w ktorym chory chlopak porywa swojego lekarza i razem podrozuja przez usa. pamietam ze
chlopak byl lysy

użytkownik usunięty

Czy ktoś zna filmy, w których główny bohater boryka się z fobią społeczną?

kiedyś oglądałem Chinki film, ale nie oglądnałem ten film do konca, sytuacja była taka ze chinska Policja zwerbowała kobiety, te kobiety przeszkolili do Walki z przestępcami, wie ktoś jak nazywa sie ten film ?

Ukraina raz nakreciła film Wojenny (to bylo niedawno ) w którym jest pokazana wojna miedzy Ukrainą a tymi Rosyjskimi nazistami , pamieta ktoś jak ten film nazywa się ?

Od dobrych kilku miesięcy szukam filmu ale poddaje się i błagam niech mi ktoś pomoże bo zwariuje.
Jest to amerykański film chyba z lat 90, głównie chodzi w nim o to że jest tam magiczna małpka zabawka która ma w rękach talerze jak od perkusji i jak w nie klaska to dzieje się coś złego i ktoś umiera.

Jak ktoś coś...

więcej

Witam , nie jest to gra ale jest tutaj dużo weteranów i na pewno ktoś pomoże. Poszukuje gry ale konkretnej.
Mianowicie co pamietam :
gra bardzo przypominalo Montezume tylko róznia sie jednym szczegolem . Mianowicie jak sie umieralo nasz ludek tak pecznial i stawal sie gruby i spadal na dol planszy i trzeba bylo od...

więcej