Witam,
Szukam filmu którego akcja dzieje się podczas wojny. Pewien gość oferował pomoc w zapewnieniu schronienia ludziom w bunkrze a tymczasem ich tam glodzil i wypychal jak zwierzęta. Duchy tych osób prosili o pomoc jakąś kobietę. Tyle pamiętam :)
Witam ogladalam kiedyś film,to było wiele lat temu dlatego ciężko mi sobie przypomnieć
Jedynie co pamiętam, to : dzieci zamknęły matkę alkoholiczke w pomieszczeniu na pare dni (chyba żeby przestała pić alkohol) przyniosli jej jedzenie itp,ona miała halucynacje po alkocholu...to był okres świąteczny w filmie...
Na pewno nie są to szczęki. Film o rekinach co mają szósty zmysł. Jest taka scena co gość rani sobie rękę i wskakuje do wody by zwabić rekina.
Kiedyś oglądałem horror, gdzie małym samolotem lecieli dwaj pasażerowie, facet i kobieta, i atakował ich jakiś wielki latający potwór. Na końcu filmu okazało się, że facet ma lęk wysokości, a potwór był odzwierciedleniem tego lęku i facet musiał przestać się bać, żeby potwór zniknął.
Pewnie coś pokręciłem, ale taka...
ludziska!!!
Szukam filmu..
Stary na VHS.
Akcja dzieje się na wyspie...grupa ludzi próbuje bronić się przez najeźdźcami...
Jeden gość ma "broń" i strzela seriami..banami...
Gość ma przezwisko TORTOLETKA
Pomocy szukam go juz ponad 10 lat
Niestety niewiele pamiętam - początek filmu chyba zaczyna się od jakiejś rzeźni, w każdym razie jest to jakby motyw, który się często powtarza w tym filmie. Oczywiście jest jakiś psychol (syn rzeźnika?), który morduje w tej rzeźni czy jakoś tak uprzednio porywając ofiary. Prowadzone śledztwo w sprawie morderstw....
Niestety niewiele pamietam w dodatku nie jestem pewien czy nie mieszam rożnych filmów.
Uroczystosc rodzinna , zjezdzaja sie goscie do jakiegos domu (raczej takiego starego typu) i ktos z zewnatr zaczyna ich atakowac.W dalszej czesci chyba okazuje sie ze to wszystko zaplanowal ktos z tych gosci.
Małżeństwo wyjechało na wieś ponieważ większe miasta stały się celem terrorystów tam spotykają chyba Meksykanina który tam mieszka więcej nie pamiętam
Witam szukam filmu, który oglądałam jakiś czas temu w telewizji, niestety nie pamiętam na jakim kanale. Najprostsze streszczenie to dziewczyna, która zakochała się sama w sobie (w postaci mężczyzny) i urodziła samą siebie. Występowały tam podróże w czasie (czy coś podobnego). Podróżowała z jakimś facetem. Nie pamiętam...
więcej