Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam, szukam filmu ktory jest bardzo stary i wydawalo mi sie ze gra w nim Dermot Mulroney choc nie jestem pewna. film opowiada o pracownicy w jednym biurze ktora podkochuje sie w swoim szefie ale on nie zwraca na nia uwagi. przyjezdza jego brat i pomaga dziewczynie zmienic jej wyglad zeby zdobyla ukochanego.koniec...

Od odc. 2. (gdy karioka schodzi po trybunie Stadionu X-lecia) pojawia się piękny gitarowy motyw muzyczny.
Czy to jest fragment większej całości jakiegoś utworu?

Cześć, szukam filmu, może ktoś skojarzy :)))

Dwaj starsi politycy (prawdopodobnie prezydenci) wrogich państw, jak i sobie nawzajem, po politycznym spotkaniu/konferencji są zmuszeni jechać jednym autem na lotnisko, oddalone o parę godzin drogi. Przez cały film jadą autem i powoli nawiązują rozmowę. Po drodze...

Gdzie mogę obejrzeć za darmo film "Touristas" (2006) bez konieczności rejestrowania się lub zakładania konta Premium?

Witam serdecznie. Szukam horroru, nie pamiętam tytułu. Akcja dzieje się w szpitalu, gdzie zjeżdżają różni ludzie i zostają że tak powiem tam uwięzieni. Światło gaśnie dookoła szpitala i zaczynają się dziać dziwne rzeczy, pada łączność. To był chyba szpital na odludziu jakimś. Aż bohaterowie walczą o przetrwanie w...

Podobno w filmie Trucks z1997 roku jest scena z samochodem zabawką. Czy w filmie Maksymalne przyspieszenie jest taka sama scena?

Witam,poszukuje filmu, który pamiętam z dzieciństwa. Miał on chyba tytuł "Uliczni wojownicy", ale teraz już nie jestem pewien bo wszędzie szukałem i nie ma go. Jest to film o gangach. jakiś gang terroryzował grupę uczniów z collegu, później ich nauczył ktoś bić i zaczęła sie bitwa między nimi. Może ktoś zna ten film?...

więcej

Ktoś coś wie, jakaś data? tytuł ? cokolwiek ?
Przypuszczacie kto może wcielić się w role Supermana??

Pozdrawiam !!

Hej, szukam tytulu filmu ktory ogladalam 4-5 lat temu. Nie pamietam nazwisk jedynie ze glowna bohaterka miala ciemne wlosy. Dziewczyna zaczyna spotykać sie z facetem ale nie wie ze ten jest platnym zabojca. Dziewczyna wpisuje do notesu nazwiska osob ktore jej podpadly . Nagle te osoby ginal zgodnie z lista. Ten koles...

więcej

Pomożecie nie mogę przypomnieć sb tytułu. Dziewczyna w raz ze swoim chłopakiem wchodzą do klasy i strzelają do przyjaciół. To główny taki wątek.Ona potem idzie siedzieć za to do więzienia ale wychodzi z niego. Chłopak jest typem imprezowicza, obie rodziny są też dość bogate. Film jest hiszpański, i raczej...