Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dziewiąte Wrota
Kod da Vinci, Anioły i demony, Inferno
Plaga
Zbaw nas ode złego

Wszystkie są horrorami lub thrillerami i są podobnie zbudowane. Jest główny bohater będący naukowcem, zazwyczaj sceptycznym ateistą. I przez przypadek spotyka się z czymś wielkim i potężnym co chce zniszczyć świat. Zazwyczaj jest to...

więcej

Witam, pomózcie!! Horror, chyba amerykański, armia/CIA prowadzi badania nad ludźmi z paranormalnymi/telekinetycznymi zdolnościami, Jedna obiecująca pacjentka na końcu okazuje się opętana i demon przechodzi na jednego z członków ekipy. Szukam cały dzień, nie mogę znaleźć!

Witam

Od wielu lat szukam filmu który kiedyś oglądałem na kanale tv4.

To co z niego pamiętam:

-dwie siostry,jedna główna bohaterka na początku a potem zostaje porwana i jest w bagażniku.potem druga siostra jej szuka

-taki facet chyba w okularach co wszystkie decyzje w życiu podejmuje rzucając monetą i to on...

więcej

Witam !
Poszukuję filmów o dzieciach, które przestały mówić. Oczywiście o tych, które nie mówią z własnej woli, a nie z powodu choroby, czy urazu.
Proszę o linki do Filmweb'owych stron takich dzieł.
Z góry dzięki.

Moi mili. Szukam filmu. Mam parę, raczej skompych informacji. Film bardziej niszowy. Chłopak sprzedaje lody. Poznaje dziewczynę i razem jadą skoczyć z mostu. Ona ubrana w sukienkę i trampki. Proszę, pomóżcie.

Film sportowy. Akcja się dzieje w krajach chyba arabskich. Dziewczyna chce kontynuować naukę karate ale nie może bo musiałaby ćwiczyc z facetami, co zakazuje jej religia. Pomimo tego decyduje się to robić w sekrecie i tam poznaje chłopaka w którym się oczywiście zakochuje

powiedzcie jakie są wasze lubiane filmy. mój: the room

kto odpowie, to dostanie nagrodę ode mnie!

Odszedł aktor - ikona kina lat 80-tych i 90-tych :(((

https://www.rp.pl/Film/190729677-Rutger-Hauer-nie-zyje.html

W dzieciństwie widziałem bajkę, której do dzisiaj nie udało mi się znaleźć chociaż naprawdę dużo szukałem, niedokładnie pamiętam fabułę i przepraszam z drobne luki w pamięci, ale pamiętam, że była o chłopcu z rodziny królewskiej(albo po prostu z bogatej rodziny) pewnego dnia spotkał wieśniaczkę/żebraczkę, której miał w...

więcej

Witam serdecznie. Poszukuje filmu który ogladalem kilka lat temu. Jest to mianowicie horror opowiadający o kobiecie która została pozbawiona zebow gdyż zjadala dzieci. Żeby te były ukryte chyba w kościelnej scianie lub w książce -dobrze nie pamiętam;) na koniec kobieta odzyskuje żeby i zostaje sama w pokoju z dziecmi w...

więcej