Film leciał jakoś zimą w telewizji. Widziałam tylko początek (może z pół godziny), ale wydawał się bardzo interesujący. Co pamiętam - jest rodzina z dwójką dzieci - chłopak i dziewczyna około 10-letni. I matce wydaje się, że wariuje. Pamiętam takie dwie sceny: matka wchodzi do kuchni i pyta dlaczego przestawili stół, a...
więcejTrochę psychologiczny, dużo ludzi około 30 czarne pomieszczenie co jakieś 2/3 minuty ginęła jedna osoba po drugiej, było dziecko z matką i jedna pani w ciąży
Polecacie mi jakis dobry film post apo może być tak ze tematyka zombie. Dziękuję z góry za wszystkie sugestie
Szukam filmów gdzie ładnie sportretowane są relację rodzinne ew małżeńskie z długim stażem . Coś jak...
Witam proszę o pomoc latach gimnazjalnych oglądałem film o dziewczynie i chłopaki którzy się w sobie zakochali ale ona z tego co pamietam była chyba na wakacje w jego mieście po czym wyjechała końcowa scena tego filmu to jak chłopak czyta jakiś list z skrzynki pocztowej i albo ma do niej jechać lub dostał się to...