Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film leciał jakoś zimą w telewizji. Widziałam tylko początek (może z pół godziny), ale wydawał się bardzo interesujący. Co pamiętam - jest rodzina z dwójką dzieci - chłopak i dziewczyna około 10-letni. I matce wydaje się, że wariuje. Pamiętam takie dwie sceny: matka wchodzi do kuchni i pyta dlaczego przestawili stół, a...

więcej

Trochę psychologiczny, dużo ludzi około 30 czarne pomieszczenie co jakieś 2/3 minuty ginęła jedna osoba po drugiej, było dziecko z matką i jedna pani w ciąży

Na co zazwyczaj zwracacie uwagę ?

Ja na obsadę potem na fabułę.

Polecacie mi jakis dobry film post apo może być tak ze tematyka zombie. Dziękuję z góry za wszystkie sugestie

Poleci mi ktoś jakiś film o przetrwaniu?

Szukam filmów gdzie ładnie sportretowane są relację rodzinne ew małżeńskie z długim stażem . Coś jak...

Witam proszę o pomoc latach gimnazjalnych oglądałem film o dziewczynie i chłopaki którzy się w sobie zakochali ale ona z tego co pamietam była chyba na wakacje w jego mieście po czym wyjechała końcowa scena tego filmu to jak chłopak czyta jakiś list z skrzynki pocztowej i albo ma do niej jechać lub dostał się to...

Cześć

Cześć 2 lata temu oglądałem w tv film był o młodym geniuszu który zadłużył się w ksynie i zbiera ludzi z nadnaturalnymi zdlnościami pod koniec filmu jest coś o drzwiach jeśli ktoś wie co to za film to niech podeśle.

Cześć