Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,szukam filmu prawdopodobnie lata 90's możliwe ze końcówka lat 90's , film opowiada o zaginieciu/porwaniu nastolatki prawdopodobnie na przedmieściach blondynka na końcu filmu okazuje sie ze ona nie żyje/została zabita ,w pamięci zapadł mi znaleziony na miejscu zbrodni guzik lub spinka chyba żółty na końcu filmu,...

więcej

czesc, szukam filmu o rodzinie mieszkajacej w lesie, licznej, matka chorowala i nie bywala w domu, w koncu umarla i zostala pochowana nie w taki sposob jak chciala i rodzina odnajdujac ja spelnila jej marzenie o idealnym pogrzebie. z gory bardzo dziekuje:)

Poszukuje filmy który kiedyś oglądałem lecz nie pamiętam tytułu , jest to komedia w której główny bohater wypija specjalny płyn wynaleziono przez jego znajomego i powoduje ze jest mądrzejszy , lecz też traci na jakiś czas jeden z pięciu zmysłów , kojarzy mi się akcja jak był na meczu koszykówki i stracił zmysl słuchu

Witam

Szukam filmu raczej stary dramat,komediodramat emitowany kiedyś na polsacie . Pamiętam tylko jedną scenę . Syn chyba jakiś biznesmen przyjeżdża do matki staruszki i ta wyciąga z zamrażarki nie wiem jakieś ciastka . Syn do matki mówi "Przecież ich nie produkują od 20 lat " a matka nonszalancko "Przecież były w...

więcej

Cześć! Szukam tytułu filmu najpewniej z lat 80 - epoka VHS. Miałem go (a raczej tata miał) na jednej kasecie wraz z Predatorem. Film po polsku nazywał się "Niszczyciel" ale niestety nic nie znalazłem pod tym hasłem.
Fabuła filmu dotyczyła faceta, który jeśli dobrze pamiętam miał wypadek i zrobili na nim jakiś...

Witam.
Z góry sorki za dodanie kolejnego tematu, ale jest od groma już tego i nie wiadomo gdzie podpiąć pytanie.
Słuchajcie, szukam filmu, thriller/horror bankowo, ale pamiętam tylko jedną scenę... Było sobie małżeństwo i niedawno urodziło im się dziecko, miało swój pokoik z łóżeczkiem na środku i coś w domu...

Szukam filmu który utkwił mi w pamięci o chciałbym się dowiedzieć dlaczego a właściwie tylko jego część a zarazem będzie to opis dla was :

Napewno jest to stary film oglądałem go mając z 5 może 6 lat co za tym idzie był to rok 97,98 w telewizji więc produkcja obstawiam koniec lat 80 początek 90 z filmu pamiętam...

Szukam filmu (znowu).
Tym razem moze byc ciezko. Niewiele pamietam filmu jeszcze nie ogladalam tylko zwiastun. Byl to film produkcji prawdopodobnie niemieckiej ewentualnie austryjackiej. Rok produkcji szacuje na 2015-2018. Chyba jakis melodramat/ a moze komedia/romans.
Jedyna scena jaka pamietam to jazda autobusem...

więcej

Raz na cda albo na innym serwisie widziałem trailer z filmem, którego tytułu zapomniałem jak i jakichkolwiek innych danych po za tym, że jest to dramat oraz jedną sceną, gdzie jest dialog:
-ja dla ciebie bym z okna wyskoczyła
[drugi otwiera okno]
-to skacz

Siemka wszystkim, szukam jakiegoś filmu w tematyce sztuki walki / walki, ale tylko w szkole, lub takie filmy gdzie dzieciak jest gnębiony w szkole, ale uczy się bić i daję innym popalić.