Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę was o pomoc ponieważ przeszukałem całe internety i nie mogę odnaleźć film. Był on o 2 młodych chłopakach którzy pracują na myjni samochodowej jeden biały jeden czarny ogarniali adresy dla złodziej samochodów wcześniej podanego im egzemplarza lub modelu samochodu. Wkoncu by zarobić więcej kasy sami postanowili...

więcej

Cześć,

szukam serialu fantasy. Serial jest raczej z 2018 albo 2019 roku. Oglądałem pierwszy odcinek ale potem zrobiłem przerwę i niestety zapomniałem tytułu.

Serial zaczyna się w jakieś knajpie, która zostaje napadnięta. Kelnerka, która tam pracuje (elf???) broni swojego przyjaciela i potem uciekają gdzieś w las....

więcej

Ostatnio oglądając filmiki na youtube pojawiła mi się reklama wyglądająca na zwiastun filmu. Prawdopodobnie gra w nim Stanisława Celińska. Scena przedstawia mężczyzn siedzących przy stole, jeden z nich wymienia nazwy krajów (bodajże Niemcy, Rumunia, Rosja) w formie pytań. Obraz stylizowany jest na lata 30, 40. Na końcu...

więcej

Pamiętam , ze w filmie odbywaly się walki karate w systemie turniejowym i na końcu główny bohater wywołuje do koloseum czy też areny mistrza tego turnieju i pokonuje go a na końcu główny bohater mówi że koloseum jest zamknięte. Jaki tytul nosi ten film?

Niestety szczegolow nie jest wiele pamietam tylko ze syn bawiacy sie przed domem zostaje porwany na oczach ojca ktory jest w srodku bycmoze znywal naczynia i patrzyl jak sie bawi, i o ile pamietam pozniej okazuje sie ze dziecko nie zyje

Witam serdecznie. Mam pytanie o film Polski.
Dawno temu gdzieś w polskiej tv był wyświetlany film.
Niestety nie udało mi się zapisac tytułu.
Historia zawarta to czas powojennej prl lata 50.
Wojskowe klimaty. Dochodzenie w sprawie morderstwa..
Świadkiem był autystyczny chłopiec który to jak się
okazuje się być...

przyznac sie

Film o ojcu z córką. Nie znam dokładnie fabuły ale na pewno oboje byli ciemnoskórzy dziewczynka miała ładne ciemne kręcone włosy i miała ok. 8 lat. I na pewno byli razem na plakacie chyba trzymali się za ręce. Ktoś coś?

Amerykański film akcji z przełomu lat 90 i 00. Główną bohaterką była azjatycka (chińska albo hongkońska) agentka (policjantka?). Współpracuje chyba z czarnoskórym kolesiem. Pamiętam, że była tam scena bankietu, podczas której kogoś chyba postrzelono. Ponadto o ile się nie mylę scena w jakimś drogim domu publicznym. Na...

więcej

Może ktoś poleci coś godnego uwagi. Z góry dzięki za propozycje.