Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film jest raczej stary. Pamiętam tylko urywki. CHYBA był o chłopcu który przeprowadza się z rodziną d nowego domu i próbuje odkryć śmierć wcześniej zamieszkałej tam dziewczynki<tak mniej więcej. Ta dziewczynka ,,była na coś chora" ale nie chciała brać leków i ukrywała je w zegarze(pamiętam że odgrywał ważną role w tej...

więcej

Chłopiec /nastolatek dostaje prawdopodobnie na urodziny telefon komórkowy, z którym może rozmawiać(kobiecy głos) i chyba spełniał jego marzenia/życzenia.
Bardzo proszę o tytuł

Zastanawiałem się czy w ogóle zakładać temat, bo informacje o filmie, który mi się przypomniał są zbyt szczątkowe...ale dobra.

Kilka lat temu w TV widziałem urywek filmu, na pewno była to komedia. Pamiętam jedną scenę gdzie kilku kolesi stało na schodkach przed budynkiem, a przed drzwiami stał ochroniarz. Jeden z...

więcej

Do więzienia przybywa zespół grający muzykę klasyczną. Ona gra na wiolonczeli i nawiązuje romans z więźniem. Film z tego co pamiętam europejski z pierwszej połowy lat 90. niestety nie pamiętam tytułu i proszę o pomoc

nie pamiętam roku ale film opowiadał o tym jak młodemu francuskiemu pielęgniarzowi porywają żonę albo dziewczynę, żeby on wyciągnął ze szpitala gdzie pracuje gangstera który tam właśnie przebywa, ma mało czasu aby uratować swoją żonę dziewczynę

Wczoraj miałem retrospekcję jednej ze scen filmu, który widziałem za małolata, filmu, który wywołał wtedy we mnie ogromne emocje. Niestety niewiele pamiętam, ale mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która zna jego tytuł. Postaram się opisać ta scenę.
Dzień. Bezkresny stan zjednoczonej Ameryki. Droga krajowa. Dwóch...

Pamiętam niestety tylko jedną scene jakaś dziewczyny wchodzą do jaskini to chyba siostry są tam jakieś napisy runy o klątwie czy przepowiedni jedna mówi żeby tam nie wchodziły ale ta druga nalega i wchodzą tam jest tam płacząca dziewczyna i potem ona odwraca się i jest potworna nie pamiętam dokładnie wiem że się...

Hej, szukam filmu który oglądałam dawno temu niestety nie pamiętam jego tytułu więc mam nadzieję że ktoś pomoże
Są święta jest tam matka z synem i dziadkowie któży (prawdopodobnie ale nie pamiętam tam dokładnie) są pokłuceni z matką chłopaka. Pewnego dnia dziadkowie biorą go na święta do siebie ale on nie jest tym...

Kojarzy może ktoś jaki jest polski tytuł tego filmu ,,carnivore werewolf of london ''

Witam, szukam filmu
Była to raczej komedia
A wiec zaczynało się od tego ze była kobieta, strasznie gruba
I pewien typ (blondyn bodajże) zrobił casting na żonę,
Ta dziewczyna poszła do warsztatu takiego i schudła przez odkurzacz, i zrobili z niej niezła laske, dalej niestety nie pamietam :/