Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć!
Szukam polskiej bajki z dzieciństwa, z całej animacji pamietam tylko kury z zębami? a może króliki ?
hehe. Byla to cała seria opowieści? narysowana bardzo świetna kreską i pamietam jeszcze muzykę która była elementem każdego odcinka?
Leciała jakoś na tvp1 w latach 90tych:)

Przyjmuje je, udaje że lubi jazz.

#cotozafilm ... kolega z pracy opowiedział mi fabule filmu ale nie pamiętał tytułu, jest to western : w miasteczku w którym rządzi szeryf (jest równocześnie pastorem) dochodzi do napadu na bank, w czasie napadu pastor ginie a po jakimś czasie bandyta który bral udział w napadzie zakochuje się w żonie pastora... czy...

Produkcja USA, współczesny. To jeden z tych magicznych filmów, ktore zapadają w pamięć i zmuszają do refleksji. Młody mężczyzna chyba z texasu otrzymuje przez sen albo inaczej, przepowiednię, by określonego dnia pojechać, chyba do Nowego Yorku, nie pamiętam dokładnie i o określonej porze i ulicy pozna dziewczynę, która...

więcej

Witam szukam filmów o Apokalipsy Zomnie i Wampirów z roku 2016-2019

Polecicie jakiś .Widzialem już Wykonać wyrok z Van dammem więc ten już odpada

Porwana, zglwalcona, torturowana - zalezy mi, zeby to byly filmy bez watku zemsty, gdzie pozniej ofiara lata oszalala z siekiera i msci sie na oprawcach (I spit on your grave odpada). Raczej wole, zeby umarla albo uciekla, bez szukania sprawiedliwosci.
Ktos, cos? Bylabym bardzo wdzieczna.
The girl next door juz...

chińskie komando ok. 6-8 ludzi (może najemnicy) próbuje zwiać po przeprowadzonej akcji gdzieś na pograniczu Birmy, Tajlandii, Laosu, przed skorumpowaną armią, albo handlarzami narkotyków, którzy wykorzystują miejscowe plemię aborygeńskie żeby wytropić tych najemników, jest krwawo, dużo akcji przez cały film,...

Witam!
Musze o to zapytać, bo sam chyba nigdy go nie odnajdę. Szukam filmu z lat (około) 90-tych.
Oglądałem go jako dziecko/małolat. Akcja toczy się w kosmosie. Z tego co pamiętam to załoga jednego statku kosmicznego odkrywa drugi dryfujący w kosmosie. Jak się potem okazuje, drugi statek jest ''opuszczony'' z...

o gościu bezrobotnym alkoholiku który zostaje zatrudniony do spisywania rozmów nagranych bodajże z podsłuchu i grozi mu przez to niebezpieczeństwo