Szukam filmu o facecie który stracił cała rodzinę w zamachu po latach szuka zemsty zamieszkał w bloku jego sąsiedzi to dwójka chłopków jeden chudy który ma dużo kolczyków i jeden gruby ma też sąsiadkę w której się zakochuję , charakterystyczna akcja jest gdy jego sąsiadowi wyrywają kolczyki kombinerkami
Dzięki za...
Witam. około 10 lat temu oglądałem pewien film na TVP1 chyba, coś z cyklu okruchy życia. Z
fabuły pamiętam tylko to że małżeństwo szukało swojego synka, potem ojciec go znalazł w
domu pewnego starszego małżeństwa w kołysce z bardzo charakterystyczną szklaną
(kryształową) pozytywką, kołysanką . miała...
Film o chłopaku kilku nastoletnim i jego tacie który zmarł w wypadku samochodowym. Tata z chłopakiem mieli zbudować pojazd typu gokarty tylko zabudowany. Więc cholopak postanowił zbudować to z kolegą . Przygotowywal sie do wyścigu i jak dobrze pamiętam wygrał to.
Witam!
Poszukuję filmu, który kiedyś (chyba w latach 80-ych albo na początku 90-ych) oglądałem w telewizji. Film opowiadał o kierowcy auta, który wpadł w poslizg i wypadł z drogi wiodącej przez las i stoczył się w dół urwiska. Auto zatrzymał sie w korycie płytkiej rzeki. Los chciał, że kierowca został w trakcie tego...
Hej! Nie mogę znaleźć filmu. Wiem, że hinduski. Opowiada o parze, która się poznaje na zasadzie aranżowanego małżeństwa. Bardzo się w sobie zakochują. Ona się chce rozwijać i kształcić, on się na to zgadza. Bezpośrednio przed ślubem okazuje się jednak, że jego rodzice nie do końca by na to przystali. Że żona powinna...
więcej
czy istnieje w polskiej tv jakaś nazwijmy to "instytucja" do której można by się zwracać np. drogą mailową, z prośbą o powtórzenie jakiegoś filmu (lub serialu, dokumentu itd.)
pytam jak najbardziej poważnie, i chciałbym otrzymać poważne odpowiedzi jeśli to możliwe, zawsze się zastanawiałem, czy jako zwykły szarak...
od dwudziestu lat szukam filmu, który był kiedyś dostępny w wypożyczalniach kaset VHS i nosił tytuł Rave Esctasy [lub Rave Extasy]. podejrzewam, że istnieje on pod inną nazwą. film opowiada historię początków sceny techno i rave w jednym z dużych miast USA [prawdopodobnie Los Angeles] i równolegle historię pierwszej...
więcejWitam , szukam filmu , prawdopodobnie lata 90usa . Występował w nim nauczyciel roney(nie pamiętam dokładnie) . Ścigał ucznia który udawał chorego i nagrywał w sekretarce . Nauczyciel go odwiedził i wpadł w błoto (śmieszna scena , na koniec rozwalił bratu samochód sportowy czerwony . Nazywał się muuler czy jakoś tak
Jest to film o parze. On wyjeżdża chyba na wojnę po czym wraca. Są szczęśliwi lecz on nie może mieć dzieci a ona je bardzo kocha. Kupują duży dom i adoptuja dziecko, lecz ona jednak chciałby mieć również swoje i mimo iż on ją kocha to odchodzi od niej. Później chyba do niej wraca już nie pamiętam. Ktoś kojarzy ten...