Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam horroru. Oglądałem to w 2014 albo w 2015 r. Akcja dzieje się w zakładzie psychiatrycznym. Jest tam grupa młodych ludzi i każdy jest zabijany przez doktorka w jakiś szczególny dla danej osoby sposób np. Jeden miał pseudonim linka,ponieważ robił ze sznurka różne wzory i został uduszony tą linką. Doktorek używa...

Poszukuję filmu, który leciał w telewizji polsat ponad 10 lat temu. Jedyne co pamiętam to to, że motyw tego filmu to jakby połączenie historii z "lotu nawigatora" oraz " guywera". Film kierowany był do młodego widza, główny bohater chłopiec znajduje kosmiczną zbroję (kostium) coś ala guywer z tą różnicą, że zbroja ta...

więcej

Witam !
Poszukuję filmu dokumentalnego o Niemcach z NRD, którzy przez Polskę uciekali do RFN.
Pamiętam, że ten film leciał kiedyś w telewizji, ale nie pamiętam jego tytułu.
Proszę podajcie tu link do jego Filmweb'owej strony.
Krecik-79 .

Tak mi się kojarzy, że film opowiadał o nastolatku który spędzał (?) wakacje u swoich dziadków czy kogoś tam... Pomniejszał się do bardzo małych rozmiarów przy użyciu teleskopu czy czegoś podobnego, w środku była całkowicie inna kraina. Niestety nie wiem jak film się zakończył, ale wiem, że kiedy tam wchodził jego...

Amacja, nie wiem, czy anime. Ludzie stworzyli jakieś superkomputery i każdy zamienił się w jakieś stworzenie czy rzecz którą chciał być, później coś się zepsuło i wszyscy uciekali przez walący się świat marzeń.

Witam !
Poszukuję horroru pt. "Pyton" z 2000 roku.
Proszę o link po polsku lub z polskimi napisami .
Pzdr .

https://consequenceofsound.net/wp-content/uploads/2016/02/electricboogaloo1-xlar ge.jpg?quality=80&w=807

Filmy z facetami znam ale tych trzech kobitek jakoś nie mogę skojarzyć. Zna ktoś tytuły?
Zwłaszcza ta golaska na koniu jest interesująca. ;)

Gra polega na odgadnięciu tytułu filmu na podstawie opublikowanych kadrów z niego pochodzących.
1. Zadający zagadkę podaje link do screenshota (zrzutu ekranowego) przedstawiającego scenę z filmu, a jeśli sceny są mało charakterystyczne, lub film mało znany, może to być od razu dwa, trzy, lub więcej kadrów.
2. Nie...

Witam
Ostatnio przypomniałem sobie o filmie, który widziałem około 6 lat temu. W zwiastunie jakaś zjawa, duch albo strach na wróble zabija w polu ( prawdopodobnie pszenicy) ojca i syna. Postać która zabijała była cała na czarno. Niestety więcej nie pamiętam ale chyba nazwa to było coś z koszmarem czy czymś takim. Mam...

więcej

Hej,
poszukuje filmu z kategorii "głupkowata komedia", gdzie w jednej ze scen, jeden z bohaterów wyskakuje z wody jak jakiś delfin albo łosoś.

Jedyna komedia jaka się pojawiła mi w wynikach wyszukiwania google - to "The Other Guys" z Ferrellem, oni tam w biurze z Wahlbergiem rozmawiali o lwie i tuńczyku, ale nie...

więcej