Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Główny bohater został chyba zamrożony i obudził się po wielu latach. Potem starzał się w ekstremalnym tempie. Pamiętam że pod koniec filmu leciał z jakimś dzieckiem samolotem i wylądował obok domu swojej dawnej dziewczyny (?), spotkał się z nią i umarł.

Cześć ogólnie oglądam mało filmów a szczególnie serialów próbowałem z wieloma ale każdy zaczął mnie nudzić po 1 odcinku jedynym serialem ktory mnie zaciekawił było stranger things po prostu wsiąkłem w niego i zapomniałem że wogole żyje naprawdę nigdy jeszcze czegoś takiego dobrego nie ogladalem więc szukam czegoś co...

więcej

witam czy ktoś wie kiedy premiera tego serialu : The I-Land ?

użytkownik usunięty

Oglądałem go w 2014 roku, zaczynał się tak, że jakiś facet ( Z Azji ?) uciekał z metra z walizką ( były puste ulice, noc, tylko latarnie się swieciły ) przed jakimś demonem? Potworem? i zginął. Pamiętam jeszcze scene gdzie mezczyzna wychodzil z mieszkania a tam bylo pelno krzesel poustawionych na siebie i chyba zginął....

więcej

Hejka. Od dłuższego czasu chodzi za mną film, który gdy byłam dzieckiem uwielbiałam, choć nie była to animowana, pełna księżniczek i jednorożców opowieść. Film nie był zdecydowanie animowany, nie potrafię przypomnieć też sobie imienia, jakie miała główna postać.. Pamiętam, że głównym tematem była małpa /szympans w...

Opowiadał o jakimś małym stworzonku, które zostało zabrane przez ludzi z lasu (wyglądało jak maupka) a potem szuka drogi do domu ale wszyscy go ścigają.
Była scena na statku jak kucharz daje mu coś do jedzenia i też jak jeździł deska w nocy.
Przepraszam, że tak nieskladnie ale szukam za kogoś. Film ponoć miał 3...

Akcja całego filmu odgrywa się w pubie. Główna bohaterka sprowadza swoich byłych partnerów(i partnerkę) w jedno miejsce.
Cały czas rozmawiają. Film wbrew pozorom trzyma w napięciu.
Proszę o pomoc :-)

Film o 3 grotołazach. Akcja rozgrywa się 16.X.1978. 3 grotołazów, kolegów utyka w jaskiniach gdzieś na Śląsku. Słuchają w radiu na baterie sprawozdania z wyboru Karola Wojtyły na papieża. Po czym jeden pyta się któregoś z pozostałych: Co dla Ciebie znaczy wolność? A ten odpowiada: Mieć dom, samochód, jedzenie". Ten...

Jedyne co pamiętam to to, że każdy odcinek kończył się tym, że dwóch bohaterów szło po torach do Zanzibaru

Szukam filmu, jedyne co z niego pamiętam, to to że opowiadał o miasteczku, w którym żyło się 100 lat i każdy mieszkaniec w setne urodziny wchodził do fontanny i topił się w niej. Film oglądałam parę lat temu, także nie należy do najnowszych. Z góry dzięki za pomoc :)