Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

https://youtu.be/695cxqTUkJM witam może ktoś wie co to za film bo nie mogę znaleźć tytułu będę wdzięczna

Prowadzę ankietę o filmach. Proszę o odpowiedzi. Oto link: https://forms.gle/c6AqwJMSsLPpUNhw8

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też tytuł całkowicie nieznany i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do polskich wersji tytułów filmów z bazy FW. Jeśli natomiast ma być odgadnięta wersja...

Witam, poszukuję już od naprawdę dłuższego czasu amerykańskiego serialu o chłopaku, który za pomocą siły umysłu poruszał różnymi przedmiotami. Pamiętam że był to serial coś z lat 80 początki 90, chyba komediowy. Był nastolatkiem, i chyba jak wypił jakiś napój to mógł wtedy poruszać tymi przedmiotami. Z góry dziękuję....

więcej

Może ktoś może pomóc. Poszukuję filmu który miałem na VHS i oglądałem jako dzieciak, to chyba produkcja lat 80tych, raczej bez znanych aktorów choć nie pamiętam.

- gość przemierza pustynie opanczerzonym wozem z działkiem na dachu i znajduje młodą dziewczynkę, chybą ją potem porwali i on jej pomaga.
-...

Witam poszukuję filmu widziałem tylko początek leciał na cinemax parę miesięcy temu.
prawie wszyscy w tym filmie aktorzy byli upośledzeni z zespołem downa itp. zmieniona wersja świata wszyscy są upośledzeni nagle rodzi się normalny człowiek i nikt nie wie co mu jest. pamiętam scenę w której na ringu staje przed sobą 2...

więcej

1. historia pary, ona jest fotografem robi im zdjęcie w nocy na jakiejś skale, później to zdjęcie trafia na jej wystawę, ona wyjeżdża, ale znów się spotykają, on chyba jest kucharzem, ale nie dam za to głowy
2. na pewnym weselu poznają się on i ona, ona potrzebuje mebli on pieniędzy postanawiają się pobrać i jak to...

więcej

Poszukuje kryminałów z tz klasą w stylu wymienianych powyżej Mniej przytłaczające bardziej o zacięciu humorystycznym a nawet czarnej komedii . Nie chodzi jednak o parodie .

Te które znam oprócz wymienionych...

to stary dobry teledysk techno,pozniej pokazywali faceta jadacego furgonetka a ja na jakims cmentarzu

szukam bajki dla siostry i przypomniała mi się bajka o elfach lub wróżkach z tego co pamiętam działo się na wsi było paru nie pamiętam czy dzieci czy nastolatków i była tam młoda kobieta i zaczeli rozmawiać o elfach lub wróżkach potem było że znaliźli drzewo które było chronione jakąś barierą nie widzialną i jak się...

więcej