Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film o ciężarnych kobietach które rodziły dzieci w jakimś laboratorium, oznaczone były numerami. Wydaje mi się, że tytuł tez jest chyba numerem,

pozdrawiam...

Witam,
Szukam tytułu filmu o pewnym eksperymencie rządowym. W filmie tym żołnierze mieli
wytrzymać 30 dni bez snu, całe doby spędzając na ćwiczeniach. Chyba wchodziła w grę jakaś
nagroda pieniężna, a żeby nie spać, przyjmowali jakieś specyfiki. Jeśli dobrze pamiętam, to
komuś tam odwaliło i zaczął zabijać...

Ten film oglądałem w latach 80. Chłopak jedzie na motorze, ma wypadek, motor przygniata mu nogi i tak funkcjonuje przez parę dni. W końcu jakoś wychodzi z tego, ale nogi ma amputowane.

Witam, poszukuje filmu napewno z przed 10 lat lub wiecej. Pamietam tylko kilka szczegółów, może ktoś skojarzy i mi pomoże:) Poczatek filmu opowiada o tym, że gość miał polecieć za granicę przekazać chyba torbę pieniędzy. Tam na miejscu zostal ochroniarzem jakiejś bogatej kobiety chyba swojego szefa. Jednym z głównych...

więcej

walczył z kolesiem przeciwnikiem który ciepoł stołami, butelkami i wszystkim co mu się nawinęło pod rękę, pytam bo znikła mi ocena

Witam,
Jak w temacie. Próbuję znaleźć źródło dialogu:
-A tego co ugryzło?
-Ty. To zawsze jesteś Ty!
Coś w tym stylu. Niekoniecznie muszą być dokładnie te słowa, ale był to dialog dwóch facetów. Proszę o pomoc, bo nie umiem sobie przypomnieć gdzie to było, a nie ukrywam, że mam "swędzenie mózgu" odkąd przypomniało...

więcej

Poszukuję filmu który zapadł mi w pamięć, a nie znam tytułu. To film o upośledzonym chłopaku, którego okrutna matka zmusza do mordowania prostytutek. Z czasem zakochuje się on w pewnej pięknej dziewczynie i chce przestać zabijać i uwolnić się od tej chorej matki. Czy ktoś zna tytuł tego filmu? Proszę o pomoc

jw. Peszukuję " Capitan Marvel: z Briee Larson w roli głównej (pierwsza część. Portale streemingowe. . Na HBO GO i na Netflic niczego nire ma. Podajcie mi nzwę serwisu streeemingowego gdzie obejrze ten film.

Szukam bajki o takiej wiewiórce co była szalona miała głupie pomysły i ogólnie to był chłopak i on tam miał kilku znajomych też odklejonych dosłownie nic nie pamiętam ale to napewno nie Alvin i wiewiórki coś bardziej typu happy tree friends jezeli chodzi o animacje ( fabula to nie horror oczywiście tylko chodzi...

Witam, kojarzy ktoś horror/thriller z lat 90/2000. Fabuła filmu była podobna do filmu Linia życia. Grupa ludzi weszła do wojskowego laboratorium w którym naukowcy ożywili zmarłego. Wpuszczono dwóch matematyków i ten zmarły pisał im na szybie jakiś ważny wzór matematyczny. Nie wiem czy nie występował w nim James Spader...

więcej