Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Akcja dzieje się w amerykańskiej szkole, gdzie tak zwany kujon w sposób niefortunny ma jakiś konflikt ze szkolnym osiłkiem, typ w długich włosach skórzana kurtka, do szkoły podjeżdża starym amerykańskim wozem sportowym typu Camaro lub tranzam . W efekcie osiłek mówi że po szkole będą się bić. Teraz nasz bohater robi...

więcej

Przypomniał mi się thriller, w którym siostra miała jakąś koleżankę i nie mogły zaakceptować brata jednej z nich. Film USA - lata 2000-2015 raczej (ale nie jestem pewny). Brat należał do jakiejś dziwnej sekty religijnej albo wspólnoty chrześcijańskiej. Był też bardzo radykalny i często kłócił się z tą siostrą. Nie wiem...

więcej

akcja dzieje sie chyba w angli , jest małżeństwo ktorym ginie dziecko( zona chyba nie wiedziala ze to dzicko umarlo ) , facet jest policjantem i porywa dziecko patologicznej rodzinie ( podmienia dzieci ) potalogi daje swoje dziecko ktore nie zyje . na koncu filmu akazuje sie ze ich dziecko zmarlo bo to byl synrom...

Witajcie,
Dawno temu oglądałem taki film o egipskich bogach żyjących we współczesnym świecie i obserwujących ludzi, nakręcony w nietypowy surrealistyczny sposób. Pamiętam, że mieli ludzkie kształty o zwierzęcych głowach i ze skrzydłami, siedzieli na szczytach wieżowców, była też jakaś unosząca się piramida w...

Poszukuję filmów w stylu: Rycerze 1993, Cyborg 1989, Omega Doom 1996, W mgnieniu oka 1992, Tajemnica Syriusza 1995 oraz czegoś w trochę innym klimacie przypominającym klimatem te filmy: Wysłannik przyszłości 1997, Noc pełzaczy 1986.

Cześć. Film chyba lata 70-80, jakaś grupa naukowców bada ludzkie sny albo myśli, jedna z badaczek chwilę przed śmiercią wchodzi do maszyny, ta nagrywa co "widzi" jej umysł w momencie zgonu.

Witam.

Zdałem sobie sprawę, że wszelkie ciekawe/atrakcyjne dla użytkownika funkcje Filmwebu powoli zanikają

1. możliwość wysyłania i odbierania wiadomości prywatnych
2. własny ranking postaci kina
3. nawet średnia własna średnia ocen filmów przestała istnieć.

Z czym związane są tego typu zmiany? Nie sądzę...

więcej

Oglądałem jakieś 10-15 lat temu. Film obyczajowy, zapewne dramat-komedia.
Był tam charakterystyczny motyw jak matka karmiła piersią syna który miał około czterech lat.
Co wzbudzało niesmak u rodziny i znajomych.

Chętnie poznam jakieś ciekawe, nieoczywiste filmy z motywem zaginięcia- z dobrym klimatem i trzymające w napięciu

Szukam filmu, którego opis bardzo mnie zaciekawił. To ponoć nowy film wojenny, którego akcja toczy się na terenie jakiegoś europejskiego kraju.

Akcja filmu toczy się współcześnie w 2015 roku; aktorzy nie są raczej sławni i raczej pochodzą z Europy. Główna bohaterka jest blondynką, która mieszka w kraju w Europie,...