Pytam, ponieważ nie wiedziałem, że jest tu jakaś kolejność (w sensie jedna część była wcześniej inna później).
Pierwszy film jaki obejrzałem to Minionki z 2015
Później Jak ukraść księżyć
później Wejście Gru.
Jaka jest kolejność?
Na TVNie widziałem część gdzie Gru był w Meksyku - która to część?
Film puszczony z 15 lat temu jak nie lepiej na TVP 1 z serii okruchy życia.
Film opowiadał o kobiecie która wprowadza się do domu a jej sąsiadami Jest małżeństwo z nastoletnia córka. I ta kobieta zaprzyjaźnia się z nastolatką, coraz bardziej wnikajac w jej życie i popadając w paranoję. Pod koniec filmu chyba ja...
Interesuje mnie film z początku drugiej dekady 21,wieku o prześladowanych w szkole uczniach którzy planują krwawa zemstę na swych oprawcach. Jeśli znacie tytuł to piszcie.
Oglądałam wieki temu i jedyne co pamiętam to, że to był horror, akcja działa się w dżungli, lesie. Typowo postacie ginęły jedna po drugiej, aż na końcu została jedna kobieta, która została zapędzona w ''kozi róg''. Widzimy tą scenę z perspektywy ''zabójcy". Ostatnia scena to potwór/małpa/goryl/ może bigfoot? coś w ten...
więcejWitam drodzy forumowicze!Szukam filmu,który oglądałem bardzo dawno temu i który pamiętam jak przez mgłę. Motywem była zemsta której dokonywał mężczyzna uchodzący za kogoś innego a okazał się w przeszlosci byc albo zabójca albo specjalista od wykrywania zabójstw nie do wykrycia. Pamiętam tylko jeden dialog który się...
1. Świat postapo, młodym ludziom zawody są przyznawane, główny bohater zostaje kimś w rodzaju przekaźnika historii. Uczy się jej na pamięć. Inni ludzie nie mają do niej dostępu. Buntuje się chyba i dochodzi do jakiejś rewolucji.
2. Serial, każdy odcinek kręcony z perspektywy innej osoby, a raczej innego ciała....
nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu: film produkcji niemieckiej,komedia raczej dla młodzieży, pewnie po 2000 roku.
Głównym wątkiem było to że dziewczyna podkochiwała się w jakimś chłopaku ze szkoły czy osiedla, miała ona bliskiego przyjaciela który ukrywał fakt,że jest gejem, on także zakochał się chyba w tym...
Moi drodzy prześladuje mnie pewien film z dzieciństwa, którego tytułu ani fabuły nie mogę sobie przypomnieć...
Klimat filmu to było jakieś postapo, świat po jakiejś katastrofie gdzie ludzie żyli w podziemiach i ukrywali się przed czymś. Bytowali w dość prymitywnych warunkach. Z ludzkości przetrwała tylko garstka....
Hej,
Męczy mnie tytuł filmu.
Gatunek- sci fi.
Rozchodziło się o implant wszczepiony do głowy, który rejestrował całe życie człowieka.
Nie, nie chodzi o 'wersje ostateczna' z Williamsem.
Tam narracja była co do jakiejś pary, która kłóciła się wypominając sobie wspomnienia.
Będę wdzięczny za pomoc,
Pozdrawiam...
kobieta (albo para) wprowadza się do mieszkania na bardzo nowoczesnym i elitarnym osiedlu, jednocześnie bardzo ... niepokojącym ;) finalnie są tam jakieś robaki z kosmosu chyba, które żywią się mieszkańcami (roi mi się jakaś scena w wannie).
To chyba był horror komediowy (trochę gorowaty), dość wiekowy (70/80?), nie...