Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, kojarzy ktoś horror/thriller z lat 90/2000. Fabuła filmu była podobna do filmu Linia życia. Grupa ludzi weszła do wojskowego laboratorium w którym naukowcy ożywili zmarłego. Wpuszczono dwóch matematyków i ten zmarły pisał im na szybie jakiś ważny wzór matematyczny. Nie wiem czy nie występował w nim James Spader...

więcej

Młody chłopak pije piwo mówi jej żeby nie paliła tego świństwa a ta do niego że głupis bo bill Clinton palil

Orientuje się ktoś, gdzie można za darmo obejrzeć lub pobrać film "Gwiazdy w oczach"?
(bez opłat i zakładania kont Premium itp.) ?

Film z tych nowszych 2020+ .
Kostiumowy XX wiek oszust jezdzacy po swiecie pokazujacy sztuczki czy cos zostaje dostrzezony przez powiedzmy łowce talentow,pozniej probuje okrasc bogatego własciciela majątku,chyba wciskał mu ze moze nawiazac kontakt z jego zmarłą córką albo żoną, w całosci pomagała mu kobieta,która...

Chodzi o to ze obejrzałam dwie pierwsze części Transformersów ale to było tak dawno ze w ogóle nie pamiętam. Chciałabym obejrzeć resztę części i pytanie czy one się jakoś ze sobą łączą czy muszę od nowa wszystkie oglądać?

Witam
Czy możecie podać filmy z wątkami depresyjnymi i innych zaburzeniami psychicznymi???

Amerykański rikszarz
https://www.filmweb.pl/film/Ameryka%C5%84ski+rikszarz-1990-145599
Mistrz gymkata

Mało prawdopodobne, że się znajdzie - nawet nie jestem pewny czy mam to w obejrzanych.

Pamiętam, że oglądałem to ponad 10 lat temu w Telewizji Trwam. Typowe kino chrześcijańskie, tylko bardziej niszowe. Głównym bohaterem filmu jest około 30-letni mężczyzna, który ćwiczył sztuki walki i odnosił duże sukcesy. Później...

więcej

Znowu znalazłem opis z innego forum. Jest to jakaś mało znana bajka 3D. Wszystko zaczyna się od yeti, który opowiada historie swoim dzieciom / wnukom (wygląda jak Willump z League of Legends). Byli tam król i królowa, którzy oboje byli lwami, a król zachorował, więc ludzie zostali wysłani, aby znaleźć lekarstwo. Osioł...

więcej

O ile dobrze pamiętam w filmie Peter Cushing prowadzi mały antykwariat. Kilka osób kupuje tam różne rzeczy, lustro, odznaczenie wojskowe oszukując właściciela. Płacą mniej niż wartość towaru lub po prostu kradną. Spotyka ich za to zasłużona kara z zaświatów.