Witam, kojarzy ktoś horror/thriller z lat 90/2000. Fabuła filmu była podobna do filmu Linia życia. Grupa ludzi weszła do wojskowego laboratorium w którym naukowcy ożywili zmarłego. Wpuszczono dwóch matematyków i ten zmarły pisał im na szybie jakiś ważny wzór matematyczny. Nie wiem czy nie występował w nim James Spader...
więcejMłody chłopak pije piwo mówi jej żeby nie paliła tego świństwa a ta do niego że głupis bo bill Clinton palil
Orientuje się ktoś, gdzie można za darmo obejrzeć lub pobrać film "Gwiazdy w oczach"?
(bez opłat i zakładania kont Premium itp.) ?
Film z tych nowszych 2020+ .
Kostiumowy XX wiek oszust jezdzacy po swiecie pokazujacy sztuczki czy cos zostaje dostrzezony przez powiedzmy łowce talentow,pozniej probuje okrasc bogatego własciciela majątku,chyba wciskał mu ze moze nawiazac kontakt z jego zmarłą córką albo żoną, w całosci pomagała mu kobieta,która...
Chodzi o to ze obejrzałam dwie pierwsze części Transformersów ale to było tak dawno ze w ogóle nie pamiętam. Chciałabym obejrzeć resztę części i pytanie czy one się jakoś ze sobą łączą czy muszę od nowa wszystkie oglądać?
Amerykański rikszarz
https://www.filmweb.pl/film/Ameryka%C5%84ski+rikszarz-1990-145599
Mistrz gymkata
Mało prawdopodobne, że się znajdzie - nawet nie jestem pewny czy mam to w obejrzanych.
Pamiętam, że oglądałem to ponad 10 lat temu w Telewizji Trwam. Typowe kino chrześcijańskie, tylko bardziej niszowe. Głównym bohaterem filmu jest około 30-letni mężczyzna, który ćwiczył sztuki walki i odnosił duże sukcesy. Później...
Znowu znalazłem opis z innego forum. Jest to jakaś mało znana bajka 3D. Wszystko zaczyna się od yeti, który opowiada historie swoim dzieciom / wnukom (wygląda jak Willump z League of Legends). Byli tam król i królowa, którzy oboje byli lwami, a król zachorował, więc ludzie zostali wysłani, aby znaleźć lekarstwo. Osioł...
więcej