Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Akcja dzieje sie w szkole rekrutów ( chyba US Army ). Trafia tam dwóch kadetów. Jeden zakochuje sie w brzydszej dziewczynie. Początkowo niedostepna. Jego kolega, trochę frajer upodobał sobie chyba bardzo ładną. Film z lat chyba 90. Dzięki

Tego nie rozumiem ze na Polskich forach prawie nie mozna znaleść odcinków Serialu Wojownicy mocy , na CDA tylko znajduje sie 1 sezon Mighty Morphin Power Rangers , a na allegro sprzedają Niemieckie wersję jezykową Mighty Morphin Power Rangers , widać ze na kimś zalezy na znisczenie Polski

Poszukuję filmu z motywem miłości lub zauroczenia lub ewentualnie tylko próby uwiedzenia starszego mężczyzny względem młodszej dziewczyny.
Coś w stylu:
- Lolita
- American Beauty
- Była sobie dziewczyna
- Niebezpieczne związki
- Valmont

Nie musi to być główny wątek oczywiście.

Dziwi mnie to ze nie powstał kolejne seriale Power Rangers (wojownicy mocy)ciąg dalszy skoro oficjalne jest ze po serii Wojownicy Mocy Dino grzmiot kilka lat pózniej Tomy stał się lordem Drakkon , nawet pozabijał Wojowników Mocy którzy bronili ziemie . (tylko pojawia się w komiksie ) nawet na internecie jest ze to...

Heja, szukam tytułu filmu, który oglądałem już bardzo dawno temu. Wydaje mi się, że była to seria filmów humorystycznych w języku rosyjskim (zbliżonym brzmieniowo). Możliwe, że był czarno biały. Każdy odcinek przedstawiał niezależną historię. Najbardziej utknęła mi w pamięci część, w której studenci uczyli się do...

Próbowałem zmienić tytuł odcinka 2 pierwszego sezonu na prawidłowy 'Herpe: Fully Loaded'. Niestety dzięki osobie weryfikującej, julCia69, FilmWeb będzie "perełką" z błędnym tytułem. Osoba weryfikująca, julCia69 nie pokwapiła się sama aby sprawdzić słuszność mojej propozycji zmiany tytułu, a poleciła mi abym sam to...

nawiązującego do bezpieczeństwa w sieci. Dziewczyna z młodszą siostrą wyszła na plac zabaw, na chwilę się odwróciła i młodej już nie było. Została porwana. Okazało się, że osoba, która ją porwała dzięki sieci wiedziała gdzie ta jest i co robi. Dzięki internetowi też udało się namierzyć sprawcę. Okazało się że to była...

więcej

witam gdzie w internecie mogę oglądnąć SKY HIGH BEZ GRANIC 2005 LEKTOR POLSKI

Film z końcówki lat 80 albo początku 90. Sci-fi, przyszłość. Sceneria zimowa, dwie(?) frakcje androidów walczą o dominacje. Pamiętam, że jeden czarnoskóry android pozbawiony był głowy, potem zrósł ją ze swoim torsem. Kluczową postacią był też tajemniczy przybysz grany przez starszego aktora, chyba miał niebieskie oczy....

więcej

lecial w tv,opowiadal o dziewczynie ktora dolewala cos facetom,zeby mieli zawal serca